Har du brug for svar, rådgivning eller hjælp til at finde din vej?

I en 55 min. telefon-clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, og jeg fortæller hvad der sker i og omkring dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis - og jeg besvarer naturligvis de spørgsmål du måtte have brug for svar på. 

Både din fortid, nutid og fremtid kan blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling. 

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter  jeg og snakker videre indtil tiden er gået.

Vælger du en 15 eller 30 min. session, så starter vi direkte med dine spørgsmål, da tiden ofte går hurtigere end man regner med. Er der mere tid tilovers efter du har fået svar på dine spørgsmål, fortsætter jeg naturligvis bare med at snakke og fortælle hvad der ellers er af beskeder til dig. 

Ved 15 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 1-2 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål. Ved 30 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 2-3 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål. Ved 55 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på på 4-6 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og jeg har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det.

Ved booking skal jeg blot vide dit navn og have et vellignende, nyere billede af dig tilsendt. 

Inden du booker tid til en clairvoyance, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her. Du kan booke tid via kontakt@zoeyadrianna.dk eller online her

Book her