FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv. 

Når jeg laver clairvoyance, bliver jeg vist billeder, ord og får ofte også fysiske fornemmelser, som fx. smerte i kroppen. 

Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Er du uddannet clairvoyant?

Ja! Jeg er eksamineret clairvoyant vejleder, med et 12-tal i mit speciale om kanalisering med engle. Jeg er uddannet på Clairvoyancevejlederskolen v. Tove Kofoed. 

Uddannelsens varighed er 1,5 år og jeg har gennemgået 390 uddannelsestimer. Uddannelsen indeholder undervisning og træning i forskellige discipliner indenfor clairvoyance, den åndelige verden, etik og personlig udvikling. 

Udover det, er jeg certificeret englekortlæser v. Doreen Virtue og jeg har trænet og uddannet mig i forskellige spirituelle discipliner herunder; meditation, mindfulness, formidling, etik og kommunikation hos bl.a. Tove Lucka Kofoed, Steen Kofoed, Henning Daverne m.f.

Hvordan arbejder du?

Jeg arbejder med at kigge på hele mennesket og den udfordring du måtte have. Jeg giver kærlige, konkrete og konstruktive beskeder og redskaber, og giver dig information om hvor dine styrke og også dine udfordringer er. 

Jeg arbejder med at se hele dig og din situation som en helhed, så jeg arbejder med hele mennesket og jeg kan give dig redskaber til hvordan du selv kan løse de udfordringer du står overfor, samt give dig et skub i den rette retning. 

Hvordan foregår en skriftlig clairvoyance?

En skriftlig clairvoyance er en god måde at få svar på de personlige spørgsmål du måtte have brug for svar på.

I den skriftlige clairvoyance stiller du mig dit/dine spørgsmål via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Og husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Du kan vælge at stille et enkelt spørgsmål til 170 kr, eller samlet købe 3 spørgsmål for 450 kr.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort i samspil, for at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål.

Ved booking skal jeg vide dit navn, samt have dine personlige spørgsmål og et vellignende, nyere billede tilsendt.

Hvordan foregår en lydfil clairvoyance?

En lydfil clairvoyance er en god måde at få svar på de personlige spørgsmål du måtte have brug for svar på.

I lydfil clairvoyancen stiller du mig dit/dine spørgsmål via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Og husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Du kan vælge at stille et enkelt spørgsmål til 170 kr, eller samlet købe 3 spørgsmål for 450 kr.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort i samspil, for at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål. Jeg indtaler det hele på lydfil til dig og sender det direkte til dig på mail.

Ved booking skal jeg vide dit navn, samt have dine personlige spørgsmål og et vellignende, nyere billede tilsendt.

Hvordan foregår en telefonisk clairvoyance?

I en telefon-clairvoyance starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, jeg fortæller hvad der sker i dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Både din fortid, nutid og fremtid vil blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling.

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter clairvoyancen og jeg snakker indtil tiden er gået.

Har du booket tid til en kortere clairvoyance enten 15 eller 30 minutter, vil jeg startede med at bede dig om at stille dit/dine spørgsmål, så du når at få svar på dem.

Kan jeg ikke få en tid hos dig i din klinik?

Som det er nu, tilbyder jeg ikke clairvoyance i min klinik. Men der kan vælges imellem skriftlig eller telefonisk clairvoyance, samt lydfil clairvoyance hvor din læsning vil blive indtalt på lydfil og sendt til dig. Principperne, beskederne og selve udbyttet du får, er helt det samme – plus at du kan sidde i ro og mag derhjemme og få din læsning.

Hvad spørger folk som regel om i en clairvoyance?

Oftest spørger folk om kærlighed, arbejde, økonomi, personlig udvikling eller problemer de står overfor nu. Intet er for stort eller småt, så længe dine spørgsmål forbliver personlige og du ikke spørger ind til, hvad et andet menneske tænker, føler eller gør - for det må jeg ikke stille ind på.

Og husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Kan du se ind i fremtiden?

Når clairvoyante laver clairvoyance, kan de se en mulig fremtid. Vi mennesker har vores egen frie vilje og din fremtid former sig efter de tanker og handlinger du vælger. Så ændrer du dine tanker og handlinger, så vil din fremtid også ændre sig derefter og derfor se anderledes ud.  

Jeg kan derfor se hvilke muligheder der foreligger i din fremtid, alt afhængig af hvilken vej du vælger at gå ned af. 

Kan du se om nogle bliver syge eller dør?
Nej, det kan jeg ikke. En clairvoyance har en kærlig og opløftende energi, så beskeder om sygdom, død eller ulykke kommer ikke igennem under en clairvoyance.
Må jeg stille spørgsmål om andre personer, fx min kæreste, familie, kollegaer eller børn?

En clairvoyance - uanset om den er ansigt til ansigt, skriftlig eller telefonisk - er personlig. Så af estiske årsager, stiller jeg ikke ind på andre end dig. Hvis du har et spørgsmål der vedrører et andet menneske, kigger jeg gerne på tingene fra din side, hvis der er noget du gerne vil vide om en relation. Men jeg stiller ikke ind på mennesker der ikke har bedt om det.

Har du et barn under 14 år, der har brug for råd og vejledning, så stiller jeg gerne ind på barnet, såfremt de spørgsmål der bliver stillet, er for at hjælpe og støtte barnet i de udfordringer han eller hun måtte have.

Kan du løse alle mine problemer for mig?

I princippet ja - det kan jeg godt - Hvis du er villig til at tage de redskaber i brug som du får. Jeg giver dig beskeder, budskaber og redskaber, så du får at vide hvad du kan gøre for at løse dine udfordringer. Så det er vigtigt, at du selv er klar på at gøre en del af arbejdet og benytte de værktøjer og redskaber du får af mig.

Kan du læse mine tanker?
Nej, jeg kan ikke læse tanker. Jeg kan fornemme og mærke energier, samt få beskeder fra den åndelige verden, men jeg kan ikke læse dine tanker.
Har du tavshedspligt?

Ja, jeg har tavshedspligt. Så du kan være 100 % tryg, da det vi taler om, bliver mellem os.

Kan jeg få kontakt til mine afdøde?

Det kan du godt, hvis du booker tid til en afdødekontakt. Det er dog ikke noget jeg tilbyder, da mit fokus ligger på clairvoyance. 

Hvad koster en tid hos dig?

Der er forskellige muligheder, alt afhængig af dine ønsker og dit budget. Se mere under mine priser: www.zoeyadrianna.dk/priser

Hvordan betaler jeg?

Du kan enten betale via MobilePay eller bankoverførsel.

Mobilepay nummer: 888122

Bankoverførsel: 0111 - 6284885374

Koster det noget hvis jeg har booket en tid og vil aflyse?

Det koster et gebyr, hvis du afbestiller din tid:

Mindre end 24 timer inden: 50 %

Dagen før: 25 %

Kundeudtalelser

"Varmeste anbefalinger"

Jeg kan give de varmeste anbefalinger.
Jeg fik svar på min spørgsmål og fik trukket kort. Zoey ramte spot-on! Jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil være god for mig. - Sarah

"Skarpe og brugbare svar"

Jeg fik nogle skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig. - Lena

"Hun er en gave"

Hun er en gave til os der har brug for lidt hjælp til at finde vores vej, her i livet. Jeg sætter også stor pris på, hun anerkender alle slags spørgsmål! Jeg følte mig taget alvorlig og respekteret ❤️ ❤️ - Iben