FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv. 

Når jeg laver clairvoyance, bliver jeg vist billeder, ord og får ofte også fysiske fornemmelser, som fx. smerte i kroppen. 

Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Er du uddannet clairvoyant?

Ja! Jeg er eksamineret clairvoyant vejleder, med et 12-tal i mit speciale om kanalisering med engle. Jeg er uddannet på Clairvoyancevejlederskolen v. Tove Kofoed. 

Uddannelsens varighed er 1,5 år og jeg har gennemgået 390 uddannelsestimer. Uddannelsen indeholder undervisning og træning i forskellige discipliner indenfor clairvoyance, den åndelige verden, etik og personlig udvikling. 

Udover det, er jeg certificeret englekortlæser v. Doreen Virtue og jeg har trænet og uddannet mig i forskellige spirituelle discipliner herunder; meditation, mindfulness, formidling, etik og kommunikation hos bl.a. Tove Lucka Kofoed, Steen Kofoed, Henning Daverne m.f.

Etiske regler jeg overholder

Jeg overholder clairvoyant-foreningens 10 regler for en dygtig og kompetent clairvoyant:

1. Stiller kun ind på personer der selv har bedt om det

2. Giver kun råd der er konstruktive og stiller klienten bedre

3. Viser respekt og indlevelsesevne over for sin klient

4. Har tavshedspligt

5. Har stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral

6. Har en god skelneevne

7. Udøver kun clairvoyance i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand

8. Adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning

9. Tilbyder clairvoyancen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form

10. Opfylder samtlige nærværende regler under alt clairvoyant arbejde

Hvordan arbejder du?

Jeg arbejder med at kigge på hele dig som menneske og den eller de udfordringer du måtte have. Jeg giver kærlige, konkrete og konstruktive beskeder og redskaber, og giver dig information om hvor dine styrke og også dine udfordringer er. 

Jeg arbejder med at se hele dig og din situation som en helhed, så jeg arbejder med hele mennesket og jeg kan give dig redskaber til hvordan du selv kan løse de udfordringer du står overfor, samt give dig et skub i den rette retning. 

Hvordan foregår en skriftlig clairvoyance?

En skriftlig clairvoyance er en god måde at få svar på de personlige spørgsmål du måtte have brug for svar på.

I den skriftlige clairvoyance, kan du vælge at stille du mig nogle konkrete spørgsmål eller du kan blot bestille en læsning, hvor jeg stiller ind på dig og giver dig de beskeder og budskaber der måtte være til dig fra universet. Den spirituelle rådgivning bestilles via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil have svar på, så husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort i samspil, for at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål.

Ved booking skal jeg vide dit navn, samt have dine personlige spørgsmål og et vellignende, nyere billede tilsendt.

Hvordan foregår en telefonisk clairvoyance?

I en telefonisk clairvoyance starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, jeg fortæller hvad der sker i dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Både din fortid, nutid og fremtid vil blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling.

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter clairvoyancen og jeg snakker indtil tiden er gået.

Har du booket tid til en kortere clairvoyance enten 15 eller 30 minutter, vil jeg startede med at bede dig om at stille dit/dine spørgsmål, så du når at få svar på dem, da tiden ofte går stærkere end man regner med.

Hvad spørger folk som regel om?

Oftest spørger folk om kærlighed, arbejde, økonomi, personlig udvikling eller problemer de står overfor nu. Intet er for stort eller småt, så længe dine spørgsmål forbliver personlige og du ikke spørger ind til, hvad et andet menneske tænker, føler eller gør - for det må jeg ikke stille ind på.

Og husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Kan du se ind i fremtiden?

Når clairvoyante laver clairvoyance, kan de se en mulig fremtid. Vi mennesker har vores egen frie vilje og din fremtid former sig efter de tanker og handlinger du vælger. Så ændrer du dine tanker og handlinger, så vil din fremtid også ændre sig derefter og derfor se anderledes ud.  

Jeg kan derfor se hvilke muligheder der foreligger i din fremtid, alt afhængig af hvilken vej du vælger at gå ned af. 

Må jeg stille spørgsmål om andre personer, fx min kæreste, familie, kollegaer eller børn?

En session hos mig - uanset om den er ansigt til ansigt, skriftlig eller telefonisk - er personlig. Så af estiske årsager, stiller jeg ikke ind på andre end dig. Hvis du har et spørgsmål der vedrører et andet menneske, kigger jeg gerne på tingene fra din side, hvis der er noget du gerne vil vide om en relation og om hvad du kan gøre for at forbedre situationen m.m. Men jeg stiller ikke ind på mennesker der ikke har bedt om det.

Har du et barn under 14 år, der har brug for råd og vejledning, så stiller jeg gerne ind på barnet og hjælper, såfremt de spørgsmål der bliver stillet, er for at hjælpe og støtte barnet i de udfordringer han eller hun måtte have.

Hvad er en spirituel livsvejledning?

En spirituel livsvejledning er hvor du i fokus og hvor jeg hjælper dig med at finde de svar du søger, og give dig et rum hvor du kan føle dig tryg og mødt i kærlighed.

Her finder vi sammen en måde, hvorpå du kan komme godt videre med dine problematikker. Mine livsvejledninger er altid meget individuelle og jeg har ingen skabelon til hvordan jeg gør tingene. Jeg tager i stedet udgangspunkt i dig og hvad du netop har brug for.

Kan du løse alle mine problemer for mig?

I princippet ja - det kan jeg godt - Hvis du er villig til at tage de redskaber i brug som du får. Jeg giver dig beskeder, budskaber og redskaber, så du får at vide hvad du kan gøre for at løse dine udfordringer. Så det er vigtigt, at du selv er klar på at gøre en del af arbejdet og benytte de værktøjer og redskaber du får af mig.

Kan du læse mine tanker?

Nej, jeg kan ikke læse tanker. Jeg kan fornemme og mærke energier, samt få beskeder fra den åndelige verden, men jeg kan ikke læse dine tanker (heldigvis!). 

Så bare rolig, hvis du synes min trøje er grim så ved jeg det ikke ;) 

Har du tavshedspligt?

Ja, jeg har tavshedspligt. Så du kan være 100 % tryg, da det vi taler om, bliver mellem os.

Kan jeg få kontakt til mine afdøde?

Ja det kan du sagtens, men så skal du booke tid til en afdødekontakt. Det er dog ikke noget jeg tilbyder, da mit fokus ligger på spirituel vejledning, med clairvoyance og engle- og orakelkort. 

I tvivl om hvad du skal booke?

Er du i tvivl om hvilken ydelse der er bedst for dig at booke, har du et generelt spørgsmål til mig og mine ydelser, eller vil du have en kort snak for at mærke om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, så tilbyder jeg 10 minutters gratis og uforpligtende telefonisk samtale.

Tiden booker du her www.zoeyadrianna.dk/book-tid

Vælg dato og tidspunkt som passer dig bedst, notér dit nummer og jeg ringer dig op til aftalt tid.

I denne 10 minutters intro-samtale, kan du kort fortælle om dine tanker, udfordringer, ønsker eller lignende, som du har brug for hjælp til. Eller vi kan blot tage en kort snak og mærke om energien og kemien er der, så du i ro og mag kan booke din tid efterfølgende.

Hvordan booker jeg tid?

Det kan du gøre lige her: www.zoeyadrianna.dk/book-tid 

Eller du kan sende en mail på kontakt@zoeyadrianna.dk og jeg booker tiden for dig. Der kan derefter betales med MobilePay til 888122 - og du modtager en kvittering som bevis på din indbetaling.

Hvad koster en tid hos dig?

Der er forskellige muligheder, alt afhængig af det du ønsker at bestille tid til. Se mere under mine priser: www.zoeyadrianna.dk/priser

Hvordan betaler jeg?

Du kan enten betale via MobilePay, bankoverførsel eller når du bestiller tid online via mit bookingsystem, med dankort eller Mobilepay.

Mobilepay nummer: 888122

Bankoverførsel: 0111 - 6284885374

Koster det noget hvis jeg har booket en tid og vil aflyse?

Din tid skal afbestilles senest 24 timer inden, ellers betales det fulde beløb.

Forretningsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER  ­ PRODUKT

 1. ANVENDELSESOMRÅDE

Forretningsbetingelserne (herefter “Betingelserne”) gælder for køb af produkter  (herefter  “Produkt”)  på hjemmesiden www.zoeyadrianna.dk (herefter “Sitet”). Selskabet, CVR 34106185 (“Leverandøren”) står bag Produktet og Sitet. Kunden er den privatperson (herefter “Kunden”), som vælger at købe et eller flere af Leverandørens Produkter i henhold til Betingelserne.

 1. BETINGELSER FOR KØB

2.1.                   Priser og indhold for Leverandørens Produkter findes på Sitet. Password til Sitet er personligt og må ikke deles med eller overdrages til tredjepart.

2.2.                  Alle Produkter bestilles og betales online med kreditkort på Sitet eller via Mobilepay. Ved køb af et Produkt på Sitet giver Kunden sit samtykke til, at Leverandøren automatisk trækker betaling for et Produkt fra det af Kunden indtastede kreditkort. Leverandøren samarbejder med en betalingsudbyderen. Alle priser er inklusiv dansk moms og opgivet i DKK.

2.3.                   Leverandøren har ret  til  at  ændre  Betingelserne,  herunder  priser og øvrige vilkår med et varsel på 30 dage til udgangen af en måned.

2.4.                   Kunden opgiver først sine kreditkortoplysninger ved køb af Produkter på

Sitet.

 

 1. TJENESTEYDELSENS VIGTIGSTE EGENSKABER

3.1.                   I overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 8, stk. 1, nr. 1 er de vigtigste egenskaber ved Leverandørens Produkter som beskrevet i Betingelsernes pkt. 3.2.

3.2.                   Lydfiler, e-bøger, fysisk bog og spirituel vejledning, at skabe tilfredshed for kunden.

 

 1. NYHEDER & TILBUD

Kunden giver sit samtykke på Sitet til, at Leverandøren via e­mail må sende nyheder og tilbud vedrørende nye Produkter, funktionaliteter og ydelser på Sitet. Leverandøren videregiver eller sælger ikke Kundens oplysninger til tredjepart. Kunden kan til hver en tid afmelde nyhedsbreve på sin profil på Sitet eller ved at sende en e-mail til Leverandøren.

 1. LEVERING

5.2.                   Når Kunden har bestilt et produkt på Sitet sendes Produktet til den af

Kunden oplyste adresse inden 5-10 hverdage.

5.2.                   Efter    køb    af    et    Produkt    modtager    Kunden    automatisk    en ordrebekræftelse på den af Kundens oplyste e­mailadresse ved købet.

 1. FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du fortrydelsesret i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens regler. Dog giver du dit samtykke til, at Leverandøren kan skræddersy Leverandørens produkter til dine behov. Det betyder, at din fortrydelsesret bortfalder så snart tilpasningen af et købt Produkt påbegynder i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens

 • 18, stk. 2, nr. 3.
 1. ANSVARSFRASKRIVELSE

 

8.1.                   Kunder benytter Leverandørens Produkter og Sitet på eget ansvar.

Leverandøren  kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, der direkte eller indirekte menes at være forårsaget af Kundens brug af Leverandørens Produkter eller Sitet.

 

8.2.                   Specifikt  er leverandøren  ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab  som  følge af driftsforstyrrelser  eller anden form for tab, der knytter sig til brug af Leverandørens Produkter eller Sitet.

 

8.3.                 Under alle omstændigheder kan Kundens erstatningskrav mod Leverandøren  ikke overstige det samlede beløb, som Kunden har betalt   for et Produkter.

 

 1. BEHANDLING AF KUNDEDATA

9.1.                   Leverandøren behandler alle persondata i overensstemmelse med den danske lovgivning om persondatabeskyttelse, som er baseret på EU­regler.

 

9.2.                   Udover   de  oplysninger,   som  Kunden   indtaster   i  forbindelse  med oprettelse  af en profil, anvender  Leverandøren  cookies og registrerer informationer i Sitets logstatistik som f.eks. IP adresse samt hvilke sider på Sitet, Kunden besøger.

9.3.                   Indsamling  af  data  gøres  med  henblik  på  at  udvikle  Leverandørens Tilbud til Kunder og Sitet, herunder for at optimere brugeroplevelsen for Kunderne. En cookie er en tekstfil, der sendes til brugerens browser fra en webserver og lagres på computerens harddisk. Kunden kan til hver en tid vælge at slette eller slå cookies fra.

9.4.                   Alle data opbevares og behandles på servere hos enten Leverandøren selv eller hos en af Leverandøren valgt hosting udbyder, der arbejder inden  for  rammerne  af  Betingelserne.  Personoplysninger  eller øvrige kundeoplysninger  vil ikke blive overflyttet til andre parter end Leverandøren selv eller den valgte hostingpartner.

9.5.                   Personoplysninger  som  brugerens  e­mail,  IP­adresse  m.v. behandles fortroligt, og særligt følsomme data som f.eks. password og betalingsoplysninger,  opbevares i sikker form. Data er kun tilgængelige for få personer ansat i Leverandørens regi. Vær dog opmærksom på, at der   altid   er   en   risiko   forbundet   med   at   videregive   personlige informationer digitalt, hvorfor al upload af informationer til Sitet sker på eget ansvar.

9.6.                   Kunden kan til enhver tid kontakte Leverandøren og få indsigt i Kundens egne persondata, som er Leverandøren opbevarer, samt bede om at få dem slettet eller rettet.

 1. BRUGERGENERET INDHOLD

10.1.                 Kunden giver Leverandøren  fuld og uigenkaldelig  ret til at benytte og omforme Kundens indhold, herunder  billeder og tekst internt på Sitet samt eksternt i Leverandørens markedsføring. Leverandøren har ret til at at sælge sin virksomhed  inklusiv indhold publiceret  af Kunden, mens Leverandøren  ikke har ret til at videreoverdrage, herunder sælge eller licensiere, Kundens indhold separat.

10.2.                 Det er ikke tilladt at opgive telefonnumre, adresser eller e­mail adresser på andre personer end Kunden selv.   Det er ikke tilladt at distribuere nogle former for information, der kan opfattes som pornografisk, diskriminerende,  krænkende  eller på anden måde ulovligt i forhold til gældende lov. Kunden må kun uploade fotos, som Kunden har rettighederne til.

10.3.                 Hvis Kunden handler i strid med Betingelserne, har Leverandøren ret til at modificere, ændre eller slette oplysninger eller indhold, som Kunden har delt. Det inkluderer også retten til at slette Kundens profil.

 1. IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Ophavsretten  og  andre  immaterielle  rettigheder  til Sitet og Produktet tilhører Leverandøren.

 1. KONFLIKTER

12.1.                 Dansk ret gælder for Betingelserne.

12.2.                 Konflikter  mellem Leverandøren og Kunden, skal afgøres ved Retten i København i første instans

Handelsbetingelser

Betaling

www.zoeyadrianna.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og bankoverførsel. Betaling  med kort vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

www.zoeyadrianna.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

www.zoeyadrianna.dk leverer på alle hverdage. Ordren sendes med DAO og leveres inden 5-7 hverdage. Der tages forbehold for uforudsete hændelser.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Reklamationen gælder ikke speciallavede ydelser/varer/produkter, samt clairvoyance, englekort-læsning, spirituel livsvejledning.

Kunden dækker selv returneringsomkostninger af fysiske produkter.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Zoey Adrianna

Thyregodsvej 13, 4. th

2500 Valby

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@zoeyadrianna.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@zoeyadrianna.dk

Kundeudtalelser

"Varmeste anbefalinger"

Jeg kan give de varmeste anbefalinger.
Jeg fik svar på min spørgsmål og fik trukket kort. Zoey ramte spot-on! Jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil være god for mig. - Sarah

"Skarpe og brugbare svar"

Jeg fik nogle skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig. - Lena

"Hun er en gave"

Hun er en gave til os der har brug for lidt hjælp til at finde vores vej, her i livet. Jeg sætter også stor pris på, hun anerkender alle slags spørgsmål! Jeg følte mig taget alvorlig og respekteret ❤️ ❤️ - Iben