clairvoyance

Tabu om spiritualitet - på P3

Tabu om spiritualitet - på P3

Forleden havde jeg fornøjelsen af at gæste radioprogrammet Tabu på P3, hvor jeg sammen med de skønne værter Line Kirsten og Adnan Al-Adhami talte om det tabu der kan være forbundet med den spirituelle verden.

I mit arbejde som clairvoyant og spirituel vejleder, oplever jeg fra tid til anden, at der er nogle fordomme og en manglende forståelse for, hvad mit arbejde går ud på og hvad jeg rent faktisk kan. Hvilket bestemt også er forståeligt, da det er et atypisk erhverv.

Så i programmet taler vi fordomme, tabu og om hvorfor det er vigtigt at give plads til hinanden. 

Allerede kort efter programmet, fik jeg en masse positive og opløftende henvendelser og det beviste blot for mig, at der er en masse mennesker derude som mig der gør brug af spiritualitet - men at nogle desværre ikke tør dele det med deres nærmeste... Sikken skam! 

Hvis du er nysgerrig, kan du lytte med her

Love & Light

Zoey

Læs næste

Interview med sundheds-coach Camilla Tromborg
Meditation