clairvoyance

Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet?

Der er mange forskellige forklaringer og meninger om hvad spiritualitet egentligt er… For mig handler spiritualitet om, at forbinde sig selv med den åndelige del af livet, det som vi ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje eller føle med vores hænder. Men også det som vi kan føle og mærke, og se med vores indre blik. For mig handler det også om at bruge den intuition som vi alle er født med, som vores guide igennem livet.

Det pudsige er, at når vi begynder at lytte til vores egen intuition – vores indre stemme – så kan vi pludselig mærke en følelse af indre ro, tilfredshed og en vished om, at ved at lytte til os selv, så er vi tro mod os og det der føles rigtigt for os selv – ikke for alle andre eller samfundets regler og normer.

Jeg har skrevet en guide til en mere spirituel og balanceret hverdag – 82 sider med alle mine tips og tricks til en mere spirituel hverdag. Den kommer ind på alle de aspekter, som vi ofte glemmer at have fokus på, men som gør vores liv så meget lettere, mere balanceret og spirituelt.

Hvad kan du selv gøre for at leve et mere spirituelt liv?

  • Meditere
  • Forstå og acceptere, at alt er energi. Det vi sender ud, får vi tilbage
  • Bruge tid på det der gør dig glad og giver dig liv, lethed og lykke

Men hvad handler spiritualitet om for dig? For nogle er det at trække englekort, få sine hænder læst, at dyrke yoga, udvise taknemmelighed og medmenneskelighed - for andre er det noget helt andet. 

Det er meget forskelligt hvad vi mennesker hver især forbinder med spiritualitet. Men det vigtigste er ikke så meget definitionen på spiritualitet, men mere hvad vi selv gør med den og at vi inddrager den som en vigtig del af vores liv og hverdag – for det er med til at bringe mere balance, glæde og mening.

Vil du vide mere om min e-bog og få din egen guide til en balanceret og spirituel hverdag? Så se mere om bogen lige her

Love & light

Læs næste

Meditation
Helbred dit liv