Reiki healing

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel (Rei) energi (Ki). Reiki healing er en blid, kærlig og samtidig meget kraftfuld form for energi-healing. Reiki kan helbrede mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. 

Japaneren Dr. Mikao Usui har videre givet Reiki i den tradionelle form, og Usui Shiki Ryoho systemet, som jeg arbejder med betyder, at der værnes om dit energisystem. 

I Reiki healing kanalisereres den universelle, healende energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Energien er universel og det betyder, at jeg heller ikke kommer til at dræne mig selv, eller overføre negativ energi fra mig til dig, eller omvendt.

Vælg den Reiki healing der passer dig

Reiki healing er noget som alle mennesker kan få glæde og gavn af.

Den blide Reiki energi kan hjælpe alle der måtte have brug for det og er et virkningsfuldt redskab, der finder derhen hvor din krop og dit sind mest har brug for det.

Reiki Healing

Healing: Første session - 90 min.

DKK 750,00

Reiki Healing

Healing: Efterfølgende session - 75 min.

DKK 650

Reiki Healing

Fjernhealing

600 DKK

Hvordan foregår en Reiki healing

Jeg tilbyder både fysiske healinger og fjernhealinger. Er du nysgerrig på fjernhealing, så læs mere her.

Er det din første gang til fysisk Reiki healing hos mig, starter vi med en kort snak om hvorfor du er her. Det kan være fysiske eller psykiske årsager, eller det kan være du bare nyder roen og har lyst til at modtage healings gaver, såsom mere ro, balance og energi. 

Derefter fortsætter sessionen på briksen. Her ligger du med tøj på og evt. et tæppe over dig. Jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne og evt. en lille øjenpude, så du kan blive mere afslappet og nyde behandlingen endnu mere. 

Røgelse

Antal behandlinger - klippekort

En enkelt healing session kan som regel ikke stå alene – men det vil aldrig skade at nøjes med at få en enkelt behandling i ny og næ. Dog anbefaler jeg, at du helst skal planlægge at få healing løbende, eller minimum 4 behandlinger i træk, i løbet af så få dage som muligt. Dette hjælper energien med at integrere sig i dit system og hjælpe dig langt bedre. Nogle oplever forbedring efter én enkelt healing session, imens andre især oplever en at der skal flere behandlinger til. Det afhænger meget af dit system, og hvad du har brug for hjælp til. Men hvordan du tilrettelægger dit forløb, er helt op til dig. Reiki kan godt stå alene som behandling, men der er ingen tvivl om, at det bestemt støtter op om andre former for behandlinger også. Så at kombinere Reiki healing med andre behandlinger, er du hjerteligt velkommen til. Det afhænger blot af dine egne behov og ønsker. 

Der er desuden mulighed for at købe klippekort af 5 eller 10 klip. Klippekort kan bestilles via mail eller købes i bookingsystemet under klippekort.

Ved forløb af 4 sessioner, kan du både få fysisk og fjernhealing, hvis din dagligdag ikke tillader dig, at komme fysisk på min klinik 4 gange indenfor få dage.

Ræk endelig ud, hvis du har nogle spørgsmål.

Forløb - fysisk healing af 4 sessioner: 2300 kr.

Forløb - fjernhealing af 4 sessioner: 2000 kr.

Book forløb

Køb klippekort

Agat tårn

Hvad er Reiki godt for

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande og ubalancer da behandlingen kan mindske stress, afspænde og aktivere kroppens egen evne til healing. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindsker bivirkninger og ubehag, samt er med til at balancere dit energisystem. Det hjælper og udrenser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Det er også med til at udrense og afgifte kroppen for affaldsstoffer og gammel, stagneret energi, samt meget andet. 

Book tid