Anmeldelser

"Varm og nærværende! 5 stjerner herfra. Spot On. Varmt og nærværende menneske, selv igennem Zoeys mails... kan varmt anbefale at benytte sig af Zoey og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af hendes evner."

Annamaria

"Zoey er en éner, som VARMT kan anbefales. Jeg har været til et foredrag ved hende, hvor jeg følte mig så godt tilpas, at jeg følte mig tryg ved at bede om hjælp til belysning af et spørgsmål. Dét har jeg ikke fortrudt"

Didde

"Jeg har fået svar på 3 clairvoyante spørgsmål i dag - helt fantastisk. Det er vildt at se, hvor meget hun rammer plet! Selvom det foregik på mail, var hun utrolig nærværende og imødekommende. Jeg er meget tilfreds"

Anja

Jeg opdagede " tilfældigvis" en dag Zoey og følte mig nærmest hjemme, med det samme.Jeg skrev til hende med 3 spørgsmål og fik sådan en kærlig energi tilbage, hendes læsning var SÅ præcis! Jeg følte mig virkelig hjulpet og guidede.. Har fået læsninger 3 gange nu, og vil bestemt blive ved med at benytte mig af denne fantastiske mulighed! Hun er en gave til os- der har brug for lidt hjælp til at finde vores vej, her i livet. Jeg sætter også stor pris på, hun anerkender alle slags spørgsmål! Jeg følte mig taget alvorlig og respekteret

Iben J.

Kære Zoey Adrianna! Du er et fantastisk og RIGTIG DYGTIG menneske og tusind tak for dig OG ALT DIN HJÆLP. Jeg kan ikke give dig stjerner nok

Ann P.

Har lige haft kontaktet Zoey det svar hun sender tilbage er så rigtigt, så fyldestgørende og helt igennem rammer det så meget plet. Tusind tak for dit svar.

Sonja A.

Ultrasød, nærværende, indlevende og kærlig. Zoey er fantastisk og giver lige præcis de skub, som skal gives for at finde vejen i livet igen.

Trine D.

En hjerte varm og indlevende kvinde der kan give dig svar på det du går og tænker på. Jeg var til en session hos Zoey og har også fået svar på mange spørgsmål som har været en del af mit liv længe. Zoey var god til at formidle englenes og universet kærlige svar på det jeg altid ubevidst har vidst. Kan varmt anbefale Zoey. 5 stjerner herfra. Mange kærlige hilsner fra Tina Hviid Nielsen

Tina N.

Jeg har altid fået hjælp af denne her fantastiske kvinde, når jeg har følt at jeg har haft allermest brug for det. Og hjælpen har været ovenud perfekt hver gang, og har givet mig en masse ro og styrke! så om jeg kan anbefale hende? HELT KLART! Hun er fantastisk!

Cecilie O.

Zoey er sød, varm og hjertelig. Jeg følte mig virkelig tryg og imødekommet med kærlighed. Og så fik jeg nogle rigtig gode svar, som jeg tror er “spot on”. Så de varmeste anbefalinger herfra

Louise T.

Hun får mine varmeste anbefalinger, alle de gange hun har lagt kort for mig, har det været spot - on. Det er så uddybende svar hun kommer med og brugbare råd. Jeg har været yderst tilfreds

Rikke S.

De mest fantastisk svar jeg fik på mine 3 spørgsmål , som om Zoey kunne læse mig langt ind i mit , hun ramte så meget rigtigt på mine spørgsmål på både godt og ondt, eller man bare havde brug for et lille skub i den rigtige retning, er ikke i tvivl om hvem jeg Skal skrive til når jeg har brug for det. Kan mærke hun er der for mig når jeg har bruge for det. TAK ZOEY.

Heidi C.

Zoey, er en éner, som VARMT kan anbefales. Jeg har været til et foredrag ved hende, hvor jeg følte mig så godt tilpas, at jeg følte mig tryg ved at bede om hjælp til belysning af et spørgsmål. DET har jeg ikke fortrudt.

Didde D.

Jeg kan give de varmeste anbefalinger. Jeg fik svar på mine spørgsmål og fil trukket kort. Zoey ramte spot-on. jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil være god for mig.

Sarah R.

Har kun gode anbefalinger herfra. Zoey er super dygtig til det hun laver, og har virkelig hjulpet med hendes tre spørgsmål. Tak for det.

Aleksandra H.

Kan kun give Zoey mine bedste anbefalinger, de svar jeg fik på mine spørgsmål, var virkelig spot on og de vejledninger jeg fik skal helt sikkert følges.

Vibeke J.

Jeg må fortælle jeg har prøvet meget og flere dygtige clairvoyante gennem de sidste 17 år af min personlige udvikling. Men ingen har ramt så direkte ind i min sjæl og mit liv som det er lige nu. Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt frem til Zoey, og kan kun anbefale hende så varmt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre gavn af Zoey hjælp, evner og vejledning. Tak tak tak! Du er en smuk kvinde.

Pie N.

Jeg har fået svar på 3 clairvoyante spørgsmål i dag - helt fantastisk. Det er vildt at se, hvor meget hun rammer plet. Selvom det foregik på mail, var hun utrolig nærværende og imødekommende. Jeg er meget tilfreds.

Anja J.

Rolig. Tillidsfuld og giver mig lyst til mere. Har været til et dejlig foredrag med Zoey.

Suzette P.

Du er en ener!

Antoinette P.

Ramte lige i plet på de spørgsmål jeg stillede dig. Jeg nydt dine svar et par gange og vil garanteret bruge dig igen og anbefaler dig rask væk til mine veninder

Dorthe F.

Jeg fik nogle super skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig .

Lena P.

Zoey er fantastisk hun er super dygtig og kompetent. Er præcis i sine svar og giver god vejledning. Kan kun anbefale Zoey

Anja N.

Er super tilfreds med de svar jeg har modtaget fra Zoey - hun er dygtig, præcis og kan kun anbefale hende

Anni C.

Dejlig behandling - med venlighed og indlevelse.

Pia L.

Hvis nogen mangler råd og vejledning i en fortvivlet tid, kan jeg varm anbefale fantastiske zoey. Hun er så dygtig en intuitiv vejleder.

Line H

Jeg vil bare sige, at du har hjulpet mig så meget! Du er et meget smukt menneske.

Anonym

Tusind tak for at videregive de fine beskeder så klart for mig. ✨ Der er ikke én ting som jeg ikke kan nikke genkendende til, så nu lander jeg bare i en dyb accept efter at have læst dit smukke skriv. Tak for at skrive på så fin og fyldestgørende en måde.  Man må sige der er lidt at arbejde med og det glæder mig enormt meget. Det har nu også vakt et par smil og grin med sig og det resonerer dybt, at der bliver insisteret så meget på grænser, nu må jeg altså fatte det ! 😂 Nu skal alt det her lige lande og så håber jeg at du vil formidle flere beskeder til mig en dag hvor jeg får brug for ny guidening.  Det er en meget smuk oplevelse. Tusind tak 🙏🏻

Marlene