Clairvoyance

Vil du have svar på dine spørgsmål, råd, vejledning eller måske blot indre ro og klarhed over dine styrker, udfordringer og din videre vej frem? Så er clairvoyance noget for dig!

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsynklarfølelse og klarhørelse.

En clairvoyant er derfor i besiddelse af flere evner:

  • En klarfølelse. En stærk udviklet spirituel og sanselig følelse som fysisk mærkes.
  • En klarhørelse. Kommunikation som klart høres og siges.
  • Et klarsyn. Evnen til at se og beskrive budskaberne billedligt.

Vælg det der passer dig

Clairvoyance er godt til dig, som har brug for nogle klare svar. Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre.

Det kan også give nye idéer, inputs og skub i den rette retning til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt. I videoen forklarer jeg hvad clairvoyance er, og hvordan det kan komme dig til gode.

Clairvoyance er altså et alsidigt redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv, samt give dig svar på det du ønsker! Dermed kan du udvikle dine potentialer og træffe de rigtige beslutninger, som former dit liv.

Skriftlig clairvoyance

Skriftlig clairvoyance

Fra DKK 450,00

Fysisk clairvoyance

Clairvoyance - fysisk fremmøde

DKK 1,700

Telefon clairvoyance

Telefonisk clairvoyance

Fra DKK 700,00

Hvad kan jeg bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan bruges til flere forskellige ting. Nogle klienter bruger clairvoyance til at få konkrete og klare svar på nogle personlige spørgsmål, som de har brug for svar på. Andre benytter clairvoyance til at få noget hjælp til udfordringer de selv har svært ved at løse. Som oftest er svaret lige foran næsen på os, men det er ikke altid at vi mennesker selv ser klart, når det kommer til os selv. Derfor kan clairvoyanten se klart for klienten og give de svar, redskaber og løsninger på de udfordringer der er brug for.

Nogle gange har vi mennesker også en idé om, hvad udfordringen eller problematikken er, men den åndelige verden har et andet syn på tingene og kan derfor guide os med information, vi slet ikke vidste vi havde brug for. 

clairvoyance

Hvad gør en clairvoyant?

En clairvoyant fungerer som en form for talerør mellem den åndelig verden og dig. Så de beskeder, budskaber og redskaber der måtte være til dig, det videregiver clairvoyanten til dig. Universet har altid en masse fine budskaber og redskaber til os, som ofte er uden for vores egen sansers rækkevidde. Derfor kan det være godt, at få hjælp af en clairvoyant som kan videregive det som vil være godt for dig at vide. 

Clairvoyante bruger dog ikke kun dette klarsyn, som clairvoyance egentlig betyder. Vi bruger også vores klarhørelse og klarfølelse. Så ofte er det en blanding af at vi ser, hører og føler de beskeder der kan komme igennem os. Alt i alt, bruges disse evner til at hjælpe andre mennesker til at leve det bedste, mest harmoniske og kærlige liv. Og det er netop det der er min mission, at løfte andre mennesker op og hjælpe dem med at leve det bedste liv de kan leve!

Agat tårn

Clairvoyance giver dig indre ro

Clairvoyance er også en smuk og kærlig måde at få indre ro på. Den åndelige verden kender dig bedre og ser ofte sider som vi mennesker ikke selv er bevidst om. Og clairvoyance er med til at skabe en mere harmonisk nutid og fremtid, da vi i stedet kan blive klar over hvor og hvorfor vi måske handler uhensigtsmæssigt og hvad vi i stedet burde gøre eller fokusere på. Så den åndelige verden kan klart og tydeligt se os menneskers styrker og potentialer, samt se de udfordringer som begrænser os, og i stedet vise os vej, så vi kan slippe de blokeringer og komme forbi de forhindringer der måtte være. Så på den måde, er det med til at skabe mere indre ro, gøre at vi kommer fri af vores blokeringer, så vi i stedet kan leve et roligt, harmonisk liv med mere glæde. 

Du er også velkommen til at ringe på +4526112686 eller skriv en mail til mig på kontakt@zoeyadrianna.dk, hvis du har brug for flere oplysninger eller vil høre om jeg kan hjælpe netop dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Book tid