Få svar, med en personlig englekortlæsning

Vil du gerne vide hvad universet og englene har af beskeder til dig? Så kan du få en personlig englekortlæsning af mig. Jeg gør brug af flere forskellige sæt englekort og bruger samtidig mine clairvoyante evner, til at give dig de svar og beskeder du har brug for.

Du kan vælge enten at stille 1 eller flere spørgsmål, eller lade universet komme med de beskeder og budskaber, som er vigtigt for dig nu og her, samt for de kommende måneder. 

Med englekort kan du spørge om alt mellem himmel og jord, du kan få råd og vejledning, samt få svar på de spørgsmål du måtte have. 

Du får:

• Konkrete og konstruktive svar på dine spørgsmål 

• Cirka 1 A4 side svar pr. spørgsmål 

• Vejledning til hvad der vil være bedst for dig at gøre 

• Garanti for at du forstår mit svar og hvis ikke, får du gratis uddybning

• 100 % tilfredsheds-garanti

Book her

Sådan gør du:

1. Book din tid via min onlinebooking

2. I notefeltet, efter du har bestilt din tid, skriver du dine spørgsmål ned. Gør dem så konkrete som muligt. 

3. Hvis du vil, kan du sende et vellignende, nyere billede af dig selv til kontakt@zoeyadrianna.dk - det bruger jeg til at stille ind på din energi.

Alternativt:

Er det nemmere for dig, kan du i stedet booke din tid via kontakt@zoeyadrianna.dk og betale via Mobilepay til nummer: 888122 

Hvad er englekort?

Englekort er et sæt af som regel 44 eller 78 kort, som minder meget om principperne bag tarotkort, men selve motiverne, budskaberne og den måde de er opbygget, er lidt anderledes. Der findes et hav af forskellige sæt, med forskellige billeder, design og temaer.

Der findes helt almindelige englekort med 44 kort, og så findes der engletarot, som er opbygget meget lig de tarotkort som de fleste kender – nemlig med 78 kort og den Store og Lille Arcana. Hver kort indeholder en illustration og et budskab, i form af tekst.

Det er en konkret måde at få budskaber fra universet og de højere dimensioner, ved at bruge englekort. Kortene giver større klarhed og indsigt, og er med til at guide dig på rette vej på en positiv og kærlig måde.

Hvordan bruges englekort?

Englekort er en god måde, hvis du har brug for at vejledning nu og her og har brug for råd til de spørgsmål eller udfordringer du måtte have.

Englekort kan bruges på mange forskellige måder, fra det helt simple hvor man trækker det øverste kort fra bunken, til det lidt mere komplicerede keltiske kort, hvor der trækkes 10 kort, som lægges og vendes på en bestemt måde.

Men en nem måde at gøre det på selv – også hvis man ikke har nogen uddannelse i det – er at tænke på det spørgsmål som du gerne vil have svar på, blande kortene imens du har dit spørgsmål i tankerne og trække enten det øverste, eller det/de kort der nu kommer frem fra bunken.

Når du trækker kort, er det vigtigt at du bruger din intuition og mærker efter samtidig med. Selvfølgelig kan du godt nøjes med at læse teksten på kortet, men det bedste er, at bruge intuitionen samtidigt med. Så får du de mest konkrete og præcis budskaber.

Hvor kan jeg købe engle-, orakel- eller tarotkort?

Kortene kan købes i mange forskellige butikker, både fysiske butikker og på nettet. Det er helt klart billigst at købe dem online. Det er muligt både at finde dem hos danske og udenlandske forhandlere, hvor der kan være stor prisforskel – så kig dig omkring, inden du beslutter dig for at købe. Kortene findes både på dansk og engelsk. De engelske kommer som regel med en dansk guidebog, hvor budskaberne på kortene er oversat til dansk.

Mit råd er, ikke at købe på nettet, medmindre du har været i en butik og set og rørt kortene først. Igen her handler det om at se hvordan kortene ser ud, have dem imellem hænderne og mærke efter, om det er de rette kort for dig. De første par gange du køber kort, kan det godt virke lidt overvældende, da der findes så mange forskellige sæt. For hvad skal du vælge? Tænk over hvad du vil bruge dem til. Hvor specifikke skal de være, skal de være målrettet noget specielt, såsom helbred, karriere eller kærlighed? Eller skal de være mere overordnede og generelle, og kunne svare på dine spørgsmål om lidt af hvert?

Kan jeg selv bruge englekort?

I princippet ja! Så kan du sagtens købe et sæt og trække kort for dig selv – og andre. De fleste der har et kortsæt derhjemme, om det er engle-, orakel- eller tarotkort, gør det kun for hyggens skyld og som en nem måde at få nogle kærlige budskaber på.

Hvis du derimod gerne vil have en mere gennemgående læsning, så vil jeg anbefale at finde en der er uddannet i englekortlæsning og gerne også clairvoyance. Kortene indeholder et tekstbudskab, så det naturligvis let at tolke. Men den dygtige og erfarne kortlæser, vil kunne tolke de dybere budskaber og intuitivt og clairvoyant få budskaber samtidigt med.

Jeg er uddannet englekortlæser hos Doreen Virtue og clairvoyantvejleder hos Tove Kofoed, og jeg benytter en blanding af engle- og orakelkort, samt mine clairvoyante evner når jeg laver læsninger til mine klienter. Kortlæsning kan godt være svært og der er mange budskaber, symboler og beskeder i blot ét enkelt kort, så hvis du vil have en mere omfattende og gennemgribende læsning, vil jeg klart anbefale at gå til en professionel med dine spørgsmål.

Hvorfor engle- eller orakelkort, fremfor tarotkort?

Jeg har valgt at arbejde primært med engle- og orakelkort, da jeg personligt synes, at de har en mere kærlig og let energi end tarotkort. De indeholder heller ikke skræmmende illustrationer og budskaber som tarot, men i stedet nogle mere positive og opløftende. Englekort er i mine øjne en mere kærlig måde at få beskeder på. Dermed ikke sagt, at budskaber ikke kan være svære at høre og acceptere nogle gange, men det er altid i en kærlig og hjælpende hensigt de er skrevet.