Skriftlig clairvoyance

Få svar, med en personlig Englekortlæsning

Vil du gerne vide hvad universet og englene har af beskeder til dig? Så kan du få en personlig englekortlæsning af mig. Jeg gør brug af flere forskellige sæt englekort og bruger samtidig mine clairvoyante evner, til at give dig de svar og beskeder du har brug for.

Du kan vælge enten at stille 1 eller flere spørgsmål, eller lade universet komme med de beskeder og budskaber, som er vigtigt for dig nu og her, samt for de kommende måneder. 

Med englekort kan du spørge om alt mellem himmel og jord, du kan få råd og vejledning, samt få svar på de spørgsmål du måtte have. 

Priser fra DKK 400,00

Book her

Sådan gør du:

1. Book din tid via min onlinebooking

2. I notefeltet, efter du har bestilt din tid, skriver du dine spørgsmål ned. Gør dem så konkrete som muligt. 

3. Hvis du vil, kan du sende et vellignende, nyere billede af dig selv til kontakt@zoeyadrianna.dk - det bruger jeg til at stille ind på din energi.

Alternativt:

Er det nemmere for dig, kan du i stedet booke din tid via kontakt@zoeyadrianna.dk og betale via Mobilepay til nummer: 888122 

Book her

Det siger andre

AnnaMaria

Varm og nærværende! 5 stjerner herfra. Spot On!

Varmt og nærværende menneske, selv igennem Zoeys mails... kan varmt anbefale at benytte sig af Zoey og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af hendes evner.

Didde

Zoey er en éner, som VARMT kan anbefales.

Jeg har været til et foredrag ved hende, hvor jeg følte mig så godt tilpas, at jeg følte mig tryg ved at bede om hjælp til belysning af et spørgsmål. Dét har jeg ikke fortrudt

Anja

Jeg har fået svar på 3 clairvoyante spørgsmål i dag - helt fantastisk.

Det er vildt at se, hvor meget hun rammer plet! Selvom det foregik på mail, var hun utrolig nærværende og imødekommende. Jeg er meget tilfreds

Hvad er englekort?

Englekort er et sæt af som regel 44 eller 78 kort, som minder meget om principperne bag tarotkort, men selve motiverne, budskaberne og den måde de er opbygget, er lidt anderledes. Der findes et hav af forskellige sæt, med forskellige billeder, design og temaer.

Der findes helt almindelige englekort med 44 kort, og så findes der engletarot, som er opbygget meget lig de tarotkort som de fleste kender – nemlig med 78 kort og den Store og Lille Arcana. Hver kort indeholder en illustration og et budskab, i form af tekst.

Det er en konkret måde at få budskaber fra universet og de højere dimensioner, ved at bruge englekort. Kortene giver større klarhed og indsigt, og er med til at guide dig på rette vej på en positiv og kærlig måde. Prøv selv at trække et englekort helt gratis.