Reiki Healing

Fjernhealing

En fjernhealing er en healing session, hvor du ikke er fysisk tilstede i samme rum som healeren. Det fungerer lige så godt og gør præcis det samme som en fysisk healing, men kan altså lade sig gøre, selvom man ikke er tilstede i samme rum.

Om man laver en fjernhealing fra 3 cm, 3 meters afstand eller 3000 kilometers afstand, har ingen betydning, da Reiki energien flyder præcis på samme måde.

Fjernhealing er perfekt til dig der ikke har mulighed for at komme til en fysisk session. Måske fordi du bor langt væk, eller af andre årsager ikke kan komme. Fjernhealing er ekstra skånsomt - men stadig meget virkningsfuldt - så derfor er det også perfekt hvis man er meget syg, skrøbelig eller har psykiske lidelser, da det er meget nænsomt. Det er også ideelt til folk med meget store fysiske smerter, som ikke kan modtage en håndspålæggelse fysisk.

Og lige som en fysisk Reiki healing, kan en fjernhealing også støtte healingen af mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. 

Pris: 600 kr.

Book her

Hvad er Reiki godt for

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande og ubalancer da behandlingen kan mindske stress, afspænde og aktivere kroppens egen evne til healing.

Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindsker bivirkninger og ubehag, samt er med til at balancere dit energisystem. Det hjælper og udrenser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Det er også med til at udrense og afgifte kroppen for affaldsstoffer og gammel, stagneret energi, samt meget andet. 

Hvordan foregår en fjernhealing?

En fjernhealing foregår ved, at du enten booker sessioner enkeltvis eller et forløb af minimum 4 gange.

Til selve sessionen, befinder du dig hjemme hos dig selv i dit hjem, eller et andet sted hvor du har mulighed for at slappe af og gerne ligge ned.

Fjernhealingen varer cirka 35-40 minutter og undervejs vil jeg sende fjernhealing til hele dit energisystem, krop, sind og sjæl. Det kan variere fra person til person og endda gang til gang, hvor meget man kan fornemme og mærke. Nogle gange kan man mærke varme, kulde, prikken eller en form for fornemmelse i kroppen. Andre gange, mærker man måske ikke så meget. Men uanset hvad, flyder Reiki energien derhen hvor den skal.

Proceduren er den samme hver gang, hvis du har booket flere sessioner. En enkelt healing kan som regel ikke stå alene, men vil aldrig skade. Det anbefales derfor altid, at booke forløb eller flere sessioner.

Antal behandlinger & forløb

Jeg vil altid anbefale et forløb på minimum 4 sessioner, når vi arbejder med healing, for at du får mest muligt ud af behandlingen.

En enkelt healing session kan som regel ikke stå alene – men det vil aldrig skade at nøjes med at få en enkelt behandling i ny og næ. Dog anbefaler jeg, at du helst skal planlægge at få healing løbende, eller minimum 4 behandlinger i træk, i løbet af så få dage som muligt. Dette hjælper energien med at integrere sig i dit system og hjælpe dig langt bedre. 

Nogle oplever lidt forbedring efter én enkelt healing session, men de fleste oplever at der skal flere behandlinger til for at få fuldt udbytte af healingen.

Men hvordan du tilrettelægger dit forløb, er helt op til dig. Reiki kan godt stå alene som behandling, men der er ingen tvivl om, at det støtter op om andre former for behandlinger også. Så at kombinere Reiki healing med andre behandlinger, er du hjerteligt velkommen til. Det afhænger blot af dine egne behov og ønsker. 

Men min klare anbefaling er, at booke et forløb af 4 sessioner indenfor få dages varighed, hvis du virkelig vil mærke en forskel og gøre en forskel for dig selv.

Enkelte sessioner - 600 kr.

Forløb med 4 sessioner - 2000 kr.

Book tid