meditation

Meditation

Meditation

Meditation

Kender du alle fordelene ved meditation? Sikkert ikke… jeg kender heller ikke dem alle. Men jeg ved fra mig selv, at meditation giver mig en indre og ydre ro, klarhed, fokus og en følelse af, at livet for en stund lige går i et lidt mere stille og roligt tempo… Noget som kan være rigtigt rart at mærke i en hektisk hverdag. Udover det, er det også et redskab der er nødvendigt at gøre brug af, hvis vi vil i kontakt med universet og alt hvad det har at tilbyde.

Meditation har mange gavnlige virkninger blandt andet hindrer og for- løser det stress, det styrker immunsystemet og sænker højt blodtryk, det giver dig ro, følelsesmæssig stabilitet og et hav af andre gode ting. Så selvom du måske synes det er kedeligt at meditere, ikke helt kan finde roen altid eller ikke helt ved hvordan du gør, så er det noget jeg klart vil anbefale at gøre så ofte som muligt.

Ideelt dagligt, men hvis det ikke er muligt, så gør det et par gange om ugen eller hvornår du nu kan finde tid. Jeg vil ikke lyve, det vil tage lidt tid for dig at komme ind i rutinen, men start i det små og se hvor dejligt du får det efterfølgende.

"Brug gerne meditation i din dagligdag"

Jeg plejer at sige, at meditation er den direkte linje til universet. Så hvis du vil have en klar forbindelse uden støj på linjen, vil du lære at kommunikere med universet, dine engle og guider og lytte til din egen intuition, samt forstå de tegn du bliver vist og finde mere ro og overskud, så skal der meditation til. For meditation er og bliver vigtigt når det kommer til din egen indre ro og fred, og hvis du ønsker at få klarhed og konkrete budskaber i dit liv, hvis du ønsker at få ro i krop og i sind og du ofte er overstimuleret, stresset eller lignende i din hverdag.

Vil du prøve en guidet meditation med positive bekræftelse? Så få en lille smagsprøve her 

Læs næste

Tabu om spiritualitet - på P3
Taknemmelighedsbog