Skriftlig clairvoyance

Få kærligt svar på dine spørgsmål.

Ved en skriftlig clairvoyance, kan du vælge at stille nogle personlige og konkrete spørgsmål som du ønsker svar på, eller du kan lade universet give dig de beskeder og budskaber, som er vigtigt for dig at vide lige nu og fremadrettet.

Vælger du at lade universet bestemme beskederne, dækker det som regel over de næste 2-3 måneder.

Skriftlig clairvoyance er en super måde at få beskeder på, hvis du har brug for at læse svarene igen, eller du ikke har tid til en telefonisk eller fysisk session. Resultatet, svarene og budskaber er ligeså gode - så der er slet ingen forskel i kvaliteten, uanset hvilken form for session du vælger.

Når du stiller spørgsmål så husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger mine clairvoyante evner, til at besvare dine spørgsmål.

Pris: fra 450 kr.

Book en tid

Praktisk information

Sådan gør du:

1. Book din tid via min onlinebooking

2. I notefeltet, efter du har bestilt din tid, skriver du dine spørgsmål ned. Gør dem så konkrete som muligt. 

3. Hvis du vil, kan du sende et vellignende, nyere billede af dig selv til kontakt@zoeyadrianna.dk - det bruger jeg til at stille ind på din energi.

Alternativt:

Er det nemmere for dig, kan du i stedet booke din tid via kontakt@zoeyadrianna.dk og betale via Mobilepay til nummer: 888122 

Du får:

  • Konkrete og konstruktive svar på dine spørgsmål eller svar fra universet om den kommende tid
  • Cirka 1-2 A4 sider svar pr. spørgsmål
  • Vejledning til hvad der vil være bedst for dig at gøre
  • Garanti for at du forstår mit svar og hvis ikke, får du gratis uddybning
  • 100 % tilfredsheds-garanti
  • Mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til billigere pris.

ETIK

Jeg overholder det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det. 

Inden du booker din tid, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her

*(Opfølgende spørgsmål: Dette gælder 2 dage efter du har modtaget en skriftlig clairvoyance, til hvis du har et opfølgende ekstra spørgsmål, i relation til de spørgsmål du allerede har stillet.)

Hvad kan jeg bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan bruges til flere forskellige ting. Nogle klienter bruger clairvoyance til at få konkrete og klare svar på nogle personlige spørgsmål, som de har brug for svar på. Andre benytter clairvoyance til at få noget hjælp til udfordringer de selv har svært ved at løse. Som oftest er svaret lige foran næsen på os, men det er ikke altid at vi mennesker selv ser klart, når det kommer til os selv. Derfor kan clairvoyanten se klart for klienten og give de svar, redskaber og løsninger på de udfordringer der er brug for.

Nogle gange har vi mennesker også en idé om, hvad udfordringen eller problematikken er, men den åndelige verden har et andet syn på tingene og kan derfor guide os med information, vi slet ikke vidste vi havde brug for.