clairvoyance

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

For lidt tid siden var jeg så heldig at være med i skønne og kærlige Cathrin Jensens podcast 'Hverdags magi'

Cathrin og jeg mødtes på mit kontor, hvor vi havde en interessant og ærlig snak om spiritualitet, intuition og ikke mindst min egen spirituelle rejse, som blandt andet omhandler at turde at stå ved mig selv, mit fag som clairvoyant og det jeg tror på - hvilket altid ikke har været lige til eller lige nemt. 

Så hvis du er lidt nysgerrig på at vide mere om intuition, hvad clairvoyance egentlig er og kunne du tænke dig at få nogle tips til hvordan du kan stå stærkere i dig selv, så er denne podcast lige noget for dig! 

Så kunne du tænke dig at lytte med, så kan du gøre det lige her 

Og hvis du ikke kender Cathrin i forvejen, så kan jeg varmt anbefale at følge hende eller deltage i et af hendes mange spændende events. Cathrin er en meget magisk sjæl som afholder kvindecirkler, laver healing og meget andet.

Tak fordi jeg måtte være med i 'Hverdags magi', det var bestemt magisk.

Love & light,
Zoey Adrianna

Læs næste

At være tro mod sig selv
Rens ud i energien