At være tro mod sig selv

At være tro mod sig selv

Har du nogensinde truffet et valg eller gjort noget, som du inderst inde godt vidste ikke var rigtigt for dig? Det tror jeg vi alle har på et eller andet tidspunkt og fælles for alle disse oplevelser er, at det i bund og grund bare ikke føles særligt rart.

At være tro mod sig selv kræver ofte stort mod og det kræver også en tillid til sig selv og livet. Det kræver stort mod, fordi nogle gange når vi træffer et valg, så har andre omkring os deres meninger omkring det. Og der er bestemt intet galt med at høre andres meninger, men det er vigtigt at vi lærer at lytte til andres meninger, men at vi selv træffer vores beslutning.

Og det kræver også en tillid til sig selv og ikke mindst til livet og universet, fordi at ofte kan vi jo godt mærke om noget føles rigtigt eller forkert, men det er ikke altid at vi kan se hvordan tingene skal løse sig eller hvordan en given situation vil udfolde sig. Så derfor er det vigtigt at vi tør stole på vores mavefornemmelse, lytte til den, træffe det valg der er rigtigt for os, for vi skal vide, at universet uden tvivl har vores ryg – og uanset hvad der sker, så skal vi nok blive grebet hvis vi falder.

Jeg havde personligt selv en oplevelse i sidste uge, hvor jeg blev mødt med meget modstand da jeg stod ved mig selv og op for min beslutning. Jeg skal love for, at der blev strittet imod fra min modparts side og selvom det var svært for mig at være i, stod jeg ved min mavefornemmelse og jeg var tro mod mig selv – og det gav pote.

Det er så vigtigt at vi som individer, tør stå ved den vi er og stå op for det som er vigtigt for os. Ingen andre end os selv, kan leve vores liv og vores virkelighed. Så hvis noget føles enten rigtigt eller forkert, så skal vi ære os selv og vores intuition ved at lytte og mærke efter – og træffe det valg som i hjertet føles bedst – uanset hvad andre måtte tænke!

Tips til at være tro mod dig selv:

  • Vær hvem du er og vær stolt af det
  • Lyt til din indre stemme, i stedet for andres
  • Stå op for dig selv og det som du tror på
  • Øv dig i at stole på din intuition

Øvelse gør mester og der er bestemt ingen der forventer, at vi kan det hele med det samme. Men jo mere vi øver os i at lytte til vores egen intuition, vores egen stemme og jo mere vi øver os i at stå op for det som vi føler er rigtigt, jo bedre - for jo mere tro er vi overfor os selv og vores egen indre stemme! 

Love & light,
Zoey 

Læs næste

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant
Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet