spirituel

Min vandretur på Caminoen

Min vandretur på Caminoen

"Et forsvundet visakort, madforgiftning og stærke smerter var prøvelser, der ventede Zoey Adrianna, da hun gik den legendariske pilgrimsrute El Camino. Men undervejs mødte hun også skønheden i livet, som åbenbarede sig i form af hjælpsomme fremmede og glæden ved nuet." 

Sådan indleder Alt for Damerne deres artikel om min vandring på Caminoen. Jeg husker min tur med stor glæde, også selvom det bestemt også var en stor prøvelse.

Men for mig er Caminoen noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv... og jeg ved, at mange går med tanken om at gøre det. Men ligesom mig, så gik der mange år før jeg endelig fik 'taget mig sammen' og endelig gjorde det.

Ofte gør vi det til et langt større problem og projekt det egentlig er. Det vigtigste er simpelthen, at få booket flybilletten, købt noget udstyr eller find noget frem i skabet, begynd at træne lidt op ved at gå nogle lange gåture... og så er det ellers bare afsted. Det absolut eneste jeg fortrød, det var at jeg ikke gjorde det noget før!

Har du lyst til at læse hele historien, så kan du læse med på Alt for Damerne lige her

Love & light

Zoey

Læs næste

Jeg har altid drømt meget...
Foredrag om engle og universet