Spring til indhold
Åbn søgefunktion
0

Din indkøbskurv er tom

Fortsæt med at handle
clairvoyance

Jeg har altid drømt meget..

Jeg har altid drømt meget...

Interview med magasinet Costume 

"Jeg har altid drømt meget, som blev til virkelighed"

For rigtig mange er clairvoyance måske et lidt flyvsk begreb. Men i virkeligheden er det et praktisk og konstruktivt hjælpeværktøj, når livet slår en kolbøtte, eller når du har svært ved at træffe beslutninger.

Vi kan måske spørge vores venner og familie til råds, men nogle gange er vores udfordringer så personlige eller komplicerede, at vi har brug for at tale med en tredjepart, som kommer fra en anden baggrund og bidrager med input fra en helt ny vinkel.

Er det hele stadig lidt uklart? Vi har stillet fem skarpe spørgsmål til Zoey Adrianna, som gør clairvoyance nemmere at forstå:

1. Hvad er clairvoyance?

“Helt lavpraktisk handler clairvoyance om intuition. Men det er en stærk, veludviklet og forfinet intuition, som sender klare budskaber til den clairvoyante om en klient. Budskaberne kommer fra den åndelige verden, og de kan handle om fortiden, om nuet eller et stykke ude i fremtiden. Vi kan ikke bestemme, hvad der vil ske - men vi kan vejlede om, hvad der vil være det bedste at gøre.”

2. Hvordan fungerer clairvoyance?

Clairvoyance kan fungere både ansigt til ansigt, eller via fjernlæsning, hvor man altså ikke sidder i samme rum. Den fysiske distance har ingen betydning for, hvor tydeligt jeg mærker og modtager budskaber til personen. Clairvoyance handler ikke om stemmeføring, kropssprog eller andre fysiske signaler. Det er udelukkende spirituelt, og derfor er det underordnet, hvor vi befinder os. For mange kan det være en fordel i en travl hverdag, da seancen kan foregå uafhængigt af tid og sted”.

3. Hvordan kan clairvoyance hjælpe mig?

“Clairvoyance er en guide, der kan hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger. Det kan hjælpe dig med at fjerne tvivl og blive sikker i din sag. I dette tilfælde søger jeg personlige budskaber for de næste 2-3 måneder. De kan vejlede dig og fortælle dig, hvad du kan forvente, og hvad du bør være særligt opmærksom på.”

4. Hvem bruger clairvoyance?

“Alle! Jeg har klienter mikset på tværs af køn og alder. Nogle kommer til mig med en forudindtaget idé eller mavefornemmelse, som de søger at få af- eller bekræftet. Måske har de en konkret problemstilling, som de søger svar på. Andre kommer helt åbne og nysgerrige, om hvad den næste tid vil bringe. Fælles for dem er, at mange har brug for hjælp til at lytte til kroppens og sjælens signaler - og det hjælper jeg dem med at fokusere på - uanset udgangspunktet. En session er aldrig skemalagt, men afhænger derimod fuldstændigt af de budskaber, jeg modtager.”

5. Hvordan blev du clairvoyant?

“Jeg har altid haft en stærk mavefornemmelse og en stor forståelse for, hvordan andre mennesker har det. Jeg har også altid drømt meget, som den efterfølgende dag blev til virkelighed. Jeg blev langsomt klar over, at det var en speciel evne, som jeg måtte forfølge og udvikle. Derfor har jeg trænet og uddannet mig i forskellige åndelige discipliner, herunder meditation, englekortlæsning, clairvoyance, formidling og etik, afdødekontakt, husrens, healing m.m. For at blive en dygtig clairvoyant må man kende sig selv først og turde at kigge indad - det kræver dyb selvindsigt og, ikke mindst, masser af træning at styre ens spirituelle modtagelighed.”

Læs næste

Min vandretur på Caminoen