Foredrag om engle og universet

Foredrag om engle og universet

Igår holdte jeg endnu et foredrag for en masse skønne deltagere, om emnet: "Sådan kommer du i kontakt med dine engle og universet". 

Der var en fantastisk energi i lokalet og foredraget blev afsluttet med 30 minutters spændende spørgsmål fra publikum. Så ikke mindst, af hjertet stort tak til alle der deltog.

I dette foredrag giver jeg en introduktion til, hvordan kommer du i kontakt med dine engle og universet, så du kan leve et liv med mere energi, overflod og glæde. Foredraget indeholder en masse viden om energi, loven om tiltrækning, chakra systemet, engle, alle de forskellige tegn fra universet og hvordan vi selv kan lære at komme i kontakt med engle og universet. 

Foredraget er for dig der vil lære at komme i kontakt med universet og dine engle. Dette foredrag vil vise dig vej til, hvordan du kan kalde på dine hjælpere, mærke dem omkring dig og benytte dig af deres hjælp. Du vil få redskaber og værktøjer til at komme i kontakt med dem og universet, så du selv helt ubesværet, selv kan skaffe dig adgang til deres hjælp og vejledning.

Har du lyst til at høre det, så kan du læse mere om foredraget og få din lydfil her

Fra kursisterne: 

"Tusind tak for et fantastisk foredrag! Det gav mig så meget at tænke over og give mig i kast med." - Karin
"Sikken dejlig og blid stemme du har. Det var en fornøjelse at lytte til dig." - Julie
"Det her er MEGET mere end et foredrag. Det er nærmest et intensivt kursus i forskellige spirituelle discipliner. Wauw!" - Celina
"De bedste penge jeg længe har brugt! Tak for dig Zoey." - Karen

Varighed: ca. 1 time

Læs næste

Min vandretur på Caminoen
Kommunikér med den spirituelle verden