blog

Nye engle- og orakelkort på webshoppen

Nye engle- og orakelkort på webshoppen

Der er nu en masse nye kort på hjemmesiden!

...Både til dig der er ny og nysgerrig på engle- og orakelkort, og til dig der har stort kendskab til det. 

De nye kort er blandt andet: Livet elsker dig af Louise Hay, Ærkeengel af Diana Cooper, Guddommelige hjerte af Tosha Silver, Lysets portalaktivering af Kyle Gray, Feernes orakelkort af Karen Kay, Engleterapi af Doreen Virtue og Ærkeengle Power Tarot kort af Radleigh Valentine. 

Læs englekort guide for begyndere

Hvad er engle- og orakelkort?

Engle- og orakelkort er et fint og kærligt redskab til at komme i kontakt med dine engle, guider, universet og ikke mindst din egen intuition. Det fungerer lidt ligesom tarotkort, men motiver er anderledes og nogle vil måske mene, at det er en smule mere omsorgsfuldt, kærligt og fint på engle- og orakelkortene. Men det er en smagssag og op til en selv, hvad man nu er draget af.

Både englekort og orakelkort er nemt at gå igang med og det kræver ingen øvelse eller indgående kendskab til det. Det vigtigste er blot din lyst og nysgerrighed - så klarer kortene resten. Alle engle- og orakelkort har altid en guidebog med, som hjælper dig igennem starten med dit nye kortsæt, så du lære dem bedre at kende, samt principperne bag.

Englekort og orakelkort kan bruges dagligt. Blandt andet ved for eksempel at trække et kort hver morgen, hvor du spørger ind til hvad du skal vide for idag. Du kan også vælge at stille specifikke spørgsmål og derefter trække et eller flere kort, som så vil være svaret på dit spørgsmål. 

Engle- og orakelkort er altså nemt at gå til og det er en dejlig, omsorgsfuld og kærlig måde at få beskeder fra den åndelige verden og komme med i kontakt med universet og intuitionen. 

Find dit favoritsæt her eller book tid til en englekortlæsning 

Læs næste

Interview med yogalærer Stina Madelaire
Helbred dit liv