helse

Helbred dit liv

Helbred dit liv

Louise Hay - Helbred dit liv

...en bog af en af fantastisk og inspirerende person.

Og ikke bare en bog.. bogen. Der er ingen tvivl om, at Helbred dit liv er den bog jeg har anbefalet allermest i alle de 14-15 år jeg snart har kendt til den. Det er min bibel… En bibel i selvkærlighed, forståelse af krop og sind og en meget fin og kærlig guide til, hvordan vi lærer at elske os selv lidt mere, så livet glider lidt nemmere og bedre! 

Jeg er endnu ikke stødt på nogen, der ikke har brudt sig om bogen. Den ér guld værd…

Louise Hay var en pioner indenfor selvhjælp og selvkærlighed. Hun har skrevet og udgivet et hav af bøger og materiale, hvor meget af det kan findes gratis online – blandt andet på YouTube.

Er du ny i den spirituelle verden og vil du gerne vide mere om den, samt lære hvordan du kan leve et mere kærligt, dejligt, energisk og lykkeligt liv? Så er Louise Hay nok et af de allerbedste steder at starte!

Bagerst i bogen findes et form for opslagsregister, med en lang række fysiske og psykiske sygdomme. Louise Hay beskriver her, hvorfor den pågælende sygdom er opstået, samt hvordan vi kan komme af med den igen. For Louise mener, at bag hver fysisk eller mental lidelse, så er der en overbevisning som vi har fået indprintet i os – og for at vi kan slippe af med den lidelse vi nu har, skal vi have ændret vores overbevisning.

”A believe is only a thought and a thought can be changed” - Louise Hay

Se mere om Louises bog og køb den her

Læs næste

Nye engle- og orakelkort på webshoppen
Vigtigheden i at investere i os selv!