notesbog

Notesbog til positive bekræftelser

Notesbog til positive bekræftelser

Positive bekræftelser - et vigtigt redskab!

Positive bekræftelser er sætninger eller udsagn, der er ment at styrke og opmuntre. De er ofte formuleret som sætninger i nutid, som du gerne vil opnå, og de bruges som en form for selvhjælp til at ændre ens indre monolog og tanker om sig selv.

Positive bekræftelser kan f.eks. være: "Jeg er værdig og elsket", "Jeg kan alt, hvad jeg sætter mig for", "Jeg er stærk og modig" osv. De er ment som en form for positiv påmindelse om, at du er powerful og har kontrollen over dine egne tanker, og at du har de ressourcer, der skal til for at opnå de ting, du ønsker i livet.

Positive bekræftelser er et værktøj, der kan hjælpe dig til at fokusere på de positive ting i livet og ændre en negativ indstilling til en mere positiv en. De kan også bidrage til at øge selvtilliden og selvværdet.

Notesbog

Bogen er lavet i smukt brunt canvas, med guld tryk og blanke sider.

At have fokus på positive bekræftelser har en stor indvirkning på vores selvværd, lykkefølelse og generelle velvære. Ligesom en masse daglige negative bekræftelser har indflydelse på det modsatte. Derfor er det vigtigt, at vi husker at bekræftelser, er det vi tænker, siger og føler dagen lang. Og det vi bekræfter gang på gang, dag efter dag, er det vi vil opleve mere af og tiltrække mere af ind i vores liv.

Så denne notesbog til positive bekræftelser inviterer til, at du kan udfylde de blanke sider, med positive bekræftelser så tit og ofte du har lyst. Udfyld bogen med positive sætninger, som er med til at støtte dig på din vej, og begynd at bekræfte det du vil have mere af i livet, i stedet for det du ikke vil have mere af. 

Vi alle går dagligt rundt og bekræfter en masse ting, uden at vi er opmærksomme på det - både positive og negative ting. Så denne notesbog, kan du bruge til at skrive dine positive bekræftelser ned, som du gerne vil have fokus på.

Sådan bruges bogen

Personligt bruger jeg selv bogen ved at udvælge én positive bekræftelse pr side og derefter gentage sætningen, igen og igen, indtil hele siden er udfyldt. Nogle gange udfylder jeg bare en enkelt side og andre gange flere sider, med flere bekræftelser. Men hvordan du bruger bogen, er op til dig! Det skal føles godt for dig! Og har du lyst til at tegne, eller bruge bogen på anden vis, så er det ligeså fint!

Så positive bekræftelse er sådan set alt hvad du gerne kunne tænke dig mere i livet. Der er ingen grænser, eller rigtigt eller forkert.

En positiv bekræftelse kunne være:

- Mit liv er vidunderligt!

- Jeg er elsket!

- Jeg tiltrækker altid overflod!

- Jeg har en masse dejligt at være lykkelig for!

- Livet er godt!

- Jeg er på rette vej!

- Alt udfolder sig altid perfekt for mig!

osv...

Skriv bekræftelserne i jeg-format og i nutid. Så er du med til at fortælle universet, hvad det er du ønsker. Brug ikke ord som måske, tror eller håber. For så tvivler du på dig selv og på at universet vil levere det du ønsker dig. 

Køb den her

Læs næste

Tarot-, orakel- og englekort. Hvad er forskellen?
Maria Magdalene olie