lars muhl

Maria Magdalene olie

Maria Magdalene olie

Maria Magdalene olie 

Denne olie er jeg så glad for og stolt af at have fået på lager. Lige siden jeg arbejdede i den skønne spirituelle boghandel Soul Books og først stødte på den, har jeg været så glad for denne olie. Den kan simpelthen bare noget, som andre olier ikke kan!

Biblens opskrift

Maria Magdalene Olien og salven, som er nævnt i Bibelen, er nu tilgængelige. Ifølge traditionen blev de brugt af Maria Magdalene til at salve Jesus' fødder og havde både ærefulde og rensende effekter. Gennem intens studie af Bibelen og andre kilder, er Lars Muhl i samarbejde med Nils Erik Aamann Christensen lykkedes med at genoprette olien og salven. De kan bruges i spiritualitet og terapi, og anbefales kun at anvende på få chakraer ad gangen eller i forbindelse med sessioner, retreats eller terapeutiske kurser. For at bruge olien, anbefales det at sidde i en komfortabel stilling, trække vejret dybt og lokalisere det område, hvor ubehaget/sygdommen er koncentreret, derefter kan man påsmøre salven blidt på dette område.

Ayurvediske filosofi

Maria Magdalene produkterne er baseret på den ayurvediske filosofi, som bruger urter og olier til at forbedre kroppens sundhed og reducere ubalancer i kroppens energisystem. Deres sammensætning stammer fra en original recept, som blev brugt af terapeuter i Alexandria for 2000 år siden. Denne recept er fundet i skrifterne, som er grundlaget for Det Gamle Testamente og er oversat fra aramæisk. De vigtigste olier som indgår i både Maria Magdalene Olie og Balm er Frankincense, Myrra og Spikenard, som dateres tilbage til tiden hvor Maria Magdalene levede. Hun var en af de store healere på den tid og arbejdede med olier, urter, lys og lyd i hendes rituelle healingsbehandlinger. Maria Magdalene repræsenterer den feminine energi og er forbundet med både indre og ydre skønhed og æstetik.

Bag om olien 

Bag udviklingen af Maria Magdalene produkterne, står forfatteren og mystikeren Lars Muhl. Han har gennem intensiv studie af Bibelen, de apokryfe skrifter og andre kilder, formået at genoprette den oprindelige olie og balm i samarbejde med Niels Erik Aamand. Projektet med at fremstille Maria Magdalene olie fra den oprindelige recept tog over et år og involverede mange forsøg for at ramme den oprindelige recept så præcist som muligt.  Så det blev til et delvist intuitivt arbejde, hvor der blev fremstillet ca. 30-50 nye prøver om ugen, for at ramme den oprindelige opskrift så præcis som muligt.

Charlotte Kasandra, grundlæggeren af SARDkopenhagen, har efterfølgende arbejdet med produkterne for at tilpasse deres æstetik til nutidens standarder. Duftene af oliene er blevet tilpasset til at appellere til nutidens smag eller rettere 'næse', mens deres høje effektivitet er bevaret. Maria Magdalene olie blev brugt af terapeuter i deres ritualer og behandlinger og består af olierne Frankincense, Myrra og Spikenard, som repræsenterer den guddommelige treenighed i Caduceus symbolet.

Køb olien her

Læs næste

Notesbog til positive bekræftelser
De fem kærlighedssprog