Taknemmelighedsbog

Taknemmelighedsbog

Taknemmelighed er tilgængeligt for alle - det er lige foran næsen på os, men alt for ofte glemmer vi det eller bagatelliserer det fordi vi tror, at det ikke har den store effekt eller nytte... men alt dette kunne ikke være længere fra sandheden. 

For forskning viser, at et større fokus på taknemmelighed gør, at du ikke bare bliver gladere og tiltrækker mere af det, du gerne vil have i dit liv, det også forbedrer både dit fysiske og psykiske velvære, øger dit selvværd, giver mere ro og overskud samt en bedre nattesøvn. 

Denne nye og opdaterede taknemmeligheds-bog indbyder til, at du dagligt fokuserer på:

  • Hvad du er taknemmelig for
  • Hvad der især gjorde dig glad og hvorfor
  • En positiv bekræftelse om dig selv eller livet generelt
  • Hvad du har gjort af gode ting for dig selv i dag

Et dagligt fokus på disse få ting, kaster lys over det du har at være taknemmelig for i dit liv, det som gør dig glad og hvad du gør af gode ting for dig selv! Alt sammen noget der er med til at løfte din energi og din spirituelle praksis til et højere niveau.

Jeg har siden 2014 hvor jeg først faldt over taknemmelighed, forsøgt at praktisere det ofte. Jeg er ikke perfekt og der er bestemt dage jeg selv glemmer det eller simpelthen ikke har overskuddet til det. Men blot fordi vi springer over nogle dage betyder det ikke, at alt så er tabt... så er det bare op på hesten igen når vi igen er klar! 

Taknemmelighed er i hvert fald et af de bedste valg du kan træffe for dig selv. 

Vil du vide mere, så læs mere om min bog og køb den lige her

Du kan også lytte med på podcast Helhed, hvor jeg i dette afsnit, fortæller om taknemmelighed: Lyt med her

Læs næste

Meditation
Reiki healing - et vidunderligt redskab