bjergkrystal

Krystalsmykker

Krystalsmykker

Som noget nyt, kan der nu købes håndlavede krystalsmykker på webshoppen. Krystallerne er lavet med kærlighed og det er også muligt at bestille noget specielt, hvis der er ønske om det.

Krystaller er i tusindvis af år blevet brugt til at lindre symptomer samt beskytte og tiltrække god energi og sørge for beskyttelse mod dårlig eller tung energi.

Smykkerne er meget forskellige og. består af forskellige typer sten. Under det enkelte smykke og kan man læse om dens fine egenskaber og brug gerne intutionen og vælg det der føles rigtigt - det dejlige ved krystaller er, at intet er rigtigt eller forkert. Vi skal simpelthen blot lade intuitionen vise vej.

På shoppen findes blandt andet; ametyst, bjergkrystal, lapis lazuli, malakit, selenit, morganit, rosakvarts,  og mange andre.

Smykkerne er lavet med  925 sterling sølv, men bør ikke udsættes for vand, da det mindsker smykkets levetid. Ønsker du at rense smykket, kan det gøres med intention, og med røgelse såsom palo santo, salvie eller almindelig røgelse, og ved at placere smykket i solskin eller måneskin. 

Se udvalget af smykker her. 

Læs næste

Engle- og orakelkort
Interview med yogalærer Stina Madelaire