krystal

Krystaller og deres betydning

Krystaller og deres betydning

Krystalguide: om krystallers betydning

Krystaller har i mange tusindvis af år været brugt til healing og krystaller er en naturlig del af vores liv, og bruges desuden i meget af vores elektronik. Uden krystaller, ville vi ikke have mange af vores moderne bekvemmeligheder den dag i dag.

De krystaller jeg sælger er naturligt forekommende mineraler, og hver krystal har forskellige egenskaber og betyder noget forskelligt. Hvilken krystal du skal vælge kommer derfor an på hvilke ønsker du har til din krystals evner.

Hvad betyder de forskellige krystaller og hvilken skal jeg vælge?

Jeg opfordrer altid til at bruge din intuition og gå med den der mærkes og føles som den rigtige. Alle krystaller vibrerer med hver deres energikfrevens og har derfor forskellige egenskaber og hjælper med forskellige ting i vores krop, sind og ånd.

Vælg den eller de krystaller du drages af, sov med dem under hovedpuden, hav dem i lommen eller stil dem i det rum du opholder dig mest i. På den måde får du mest ud af krystallernes energi og kan mærke, hvad den eller de gør for dig.

Du kan læse mere om krystallernes egenskaber her:

Rosakvarts

Rosakvarts er en krystal der står for og hjælper kærlighed, ro, glæde og harmoni i livet. Rosakvarts lærer os om tilgivelse og styrker kærlighedskraften, samt skaber harmoni og balance. Rosakvarts er perfekt til dig der ønsker en kærlighedskrystal over dem alle. Den lærer om at elske dig selv og dine omgivelser.

Køb din rosakvarts her

Agat

Agat kommer ii mange forskellige farver, som hver især har deres forskellige vibrationer og energien. Det findes blandt andet: blonde agat, mos agat, blomster agat m.m. ~ alle sammen hver især brugt til forskellige formål.

Agat er desuden et energiredskab som vibrerer med en meget jordnær, mild og blød energi.

Køb din agat her

Ametyst

Ametysten har en stærk virkning og er også en af de mere intense og powerfulde krystaller, som er kendt som at have en beskyttende og rensende effekt. Så ametyst er god at bruge, når du føler dig stresset, træt, blokeret eller trist og har brug for at rense ud og skabe klarhed.

Køb din ametyst her

Selenit

Selenit er en porøs krystal der minder lidt om bjergkrystal. Den hjælper os med at slappe af i krop og sind, og med at trække lys ind i vores ubalancer, så de kan opløses på fineste vis.

Selenit er desuden det reneste energiredskab og krystal der findes. Den siges ikke at optage negativ energi og skal aldrig renses. Den kan rense andre krystaller ved fysisk kontakt. Selenit renser desuden energien i ethvert rum den er i.

Køb din selenit her

Bjergkrystal

Bjergkrystaller symboliserer menneskets vækst - fra uklarhed til klarhed, og fra ubevidsthed til kosmisk bevidsthed. Bjergkrystal er igennem historien blevet brugt som et stærkt energiredskab, for at bringe klarhed i sindet.

Bjergkrystaller hjælper med at bringe krop og sind i balance og siges at kunne agere som en renser af sjælen. Bjergkrystal er en stærkt healende krystal, som regulerer og forstærker energier og hjælper med at skabe overblik, harmoni og indsigt.

Køb din bjergkrystal her

Malakit

Malakit er en krystal med super power, som hjælper dig til at slippe negative følelser, styrke dit selvværd og hjælper dig til at stå stærkt i dig selv. Den skaber en tro på os selv og er et stærkt energiredskab, til dig der er klar til at arbejde med dig selv og kigge ind ad.

Malakit er med til at skabe ærlighed og finde din indre power frem!

Køb din malakit her

Lapis lazuli

Lapis lazuli siger, at give klarhed, visdom og dømmekraft til den som bærer den. Den aktiverer og styrker de intellektuelle evner og hjælper og med at lære nye ting. Lapis Lazuli siges også at have beskyttende og afslappende effekt, og kan hjælpe os med vores sensitivitet, venskab og vilje.

Køb din lapis lazuli her

Magnesit

Magnesit hjælper os med at samle tankerne og giver os muligheden for at mærke os selv og generelt at mærke efter i livet. Magnesit hjælper med at skabe jordforbindelse, sådan så vi også kan få forbindelse til den åndelige verden. Mangler vi jordforbindelse, kan vi nemlig heller ikke få forbindelse til den åndelige verden - der skal være en balance nemlig.

Køb din magnesit her

 

Flourit

Fluorit kommer af det latinske ord ‘fluere’ og betyder ‘flow’. Det er et absolut must at have den smukke flourit i sin krystalsamling, hvis vi ønsker at skabe flow i livet og i krop, sind og ånd. Udover at skabe et dejligt flow er den også guddommeligt smuk, med sine vidunderlige 'flow' farver, der skaber et flot spil.

Køb din flourit her

Pyrit

Pyrit er et energiredskab der vil fylde dig med styrke, succes, robusthed og selvtillid. Pyrit er god speciel god at placere der hvor du arbejder, da den styrker din egen tro på dig selv og dine projekter. Derved støtter den dig i arbejdsprocessen, og i at få manifesteret dét du arbejder for.

Køb din pyrit her

Amazonit

Amazonit siges at være blevet brugt i Amazonas af de kvindelige krigere til at pynte deres skjold og give dem styrke.

Køb din amazonit her

Jade

Jade findes i flere farver. Grøn jade siges at støtte dig i, at nå dine mål og drømme, samt have roen til at opnå det du ønsker. Gul jade repræsenterer blandt andet renhed og ærlighed og har en udrensende effekt på krop, sind og ånd. Desuden hjælper det kroppens lymfesystem.

Køb din jade her

Læs næste

Vigtigheden i at investere i os selv!
Interview med SFHEALTH