clairvoyance

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant

Når du skal vælge en clairvoyant, så er der nogle ting der er vigtigt at have gjort sig klart inden, da ikke alle clairvoyante arbejder ens eller er lige dygtige til det hele.

Der findes mange dygtige clairvoyante, men vi er også mange forskellige slags clairvoyante med hver vores fokus og spidskompetencer. Så inde du vælger en clairvoyant, er det vigtigt at have gjort dig tanker om hvad det er du reelt søger.

Er det afdødekontakt? Så er det et medie du skal have fat i og ikke en clairvoyant. Ønsker du hjælp til dyr eller med at finde forsvundne ting, så vælg en clairvoyant der specialiserer sig i det. Ønsker du kontakt med dine engle, så vælg en der har specialiseret sig i det.

Mange har det indtryk, at alle clairvoyante kan det hele og det er desværre langt fra sandheden. Vi har hvert vores kompetenceområde og vi har specialiseret os i noget forskelligt. Så derfor er det vigtigt at finde en clairvoyant der matcher netop dine behov. 

Det er altid godt at forhøre dig hos venner og bekendte, hvis du gerne vil bestille en tid til clairvoyance. Vær dog bare klar over, at selvom din ven eller bekendte har haft en god oplevelse, er det ikke sikkert at du vil få den samme oplevelse, hvis du har nogle andre behov og ønsker. Vær derfor altid sikker på, at den clairvoyant du søger, kan det som du har behov for. 

En anden god idé er, at kigge på nettet og se hvad du kan finde af information og anmeldelser fra tidligere kunder. Det er et godt pejlemærke for, om det er en clairvoyant der er seriøs og har haft glade kunder, kig på deres hjemmeside og eventuelle artikler om dem. 

Og vigtigst af alt, brug din intuition. Føles det som den rette clairvoyant for dig, så kan du roligt bestille en tid. Er der noget der føles forkert for dig, så er det ikke den rette clairvoyant for dig. 

Love & light

Zoey 

Læs næste

Top 5 spirituelle bøger
Top 5 spirituelle bøger