Top 5 spirituelle bøger

Top 5 spirituelle bøger

Efter at have arbejdet fire år i en spirituel boghandel og interesseret mig for spirituel litteratur i mere end 12 år, har jeg fået læst en masse spændende spirituelle bøger – og nogle der var knapt så spændende!

At anbefale bøger til andre er altid lidt tricky, for hvilket emne skal det være, hvad vil du have ud af bogen og hvilke forfattere og deres skrivestil passer til dig?

Jeg har 5 bøger på min liste over absolut yndlings spirituelle bøger, som har givet mig enormt mig indsigt, forståelse og en masse aha-oplevelser. Om det er de rette bøger for dig – det ved jeg ikke. Men gode, lærerige og mine yndlingsbøger, det er de i hvert fald.

TOP 5 YNDLINGS SPIRITUELLE BØGER:

Helbred dit liv – Louise Hay (køb den her)

The Universe Has Your Back - Gabrielle Bernstein 

The Secret – Rhonda Byrne

De 5  kærlighedssprog – Gary Chapman

Taknemmelighedsdagbogen - mig selv, Zoey Adrianna (køb den her)

Helbred dit liv - Louise Hay

Bogen handler om selvhjælpsguruen Louise Hay, som efterhånden er blevet et ikon indenfor den spirituelle verden, og hendes opvækst. Hun uddeler sin viden om livet, følelser og kroppen psykiske og fysiske lidelser, samt hvordan vi ved hjælp af bekræftelser, kan helbrede os selv. Denne bog er et absolut must-read, og den bog jeg hiver frem hver gang jeg har ondt et sted i kroppen.

The Universe Has Your Back - Gabrielle Bernstein

Gabrielle er en af nutidens absolutte hippeste forfattere og spirituelle vejledere og med god grund. Hun har skrevet flere bøger og denne her er en af mine favoritter. Den handler om, at uanset hvad der sker i livet, så har universet vores ryg. Den giver dig en spark bagi og minder dig om, at altid sker af en årsag og at det bedste vi kan gøre er, at tro på, at ting sker for os, i stedet for imod os.

The Secret - Rhonda Byrne

Bogen der er skrevet for en del år siden, handler om loven om tiltrækning. Hvis du ikke ved hvad det er, så er det en universel lov der siger, at det vi sender ud (af tanker, ord, energi osv), det får vi tilbage. Så universet matcher den energi som du sender ud. Denne bog er en af mine favoritbøger. Den er simpel, let at læse og den berører noget af det allervigtigste som alle mennesker bør kende til – nemlig loven om tiltrækning.

De 5 kærlighedssprog - Gary Chapman

Denne bog var virkelig en øjenåbner for mig. Her går vi mennesker rundt og tror, at vi alle giver og modtager kærlighed på samme måde. Men det kunne ikke være længere fra sandheden. Gary Chapman fortæller om de fem forskellige kærlighedssprog der eksisterer og om, at nogle mennesker giver kærlighed på én måde, imens andre gør det på en anden måde.

Da jeg læste denne bog, var der virkelig nogle brikker der faldt på plads – og jeg kan varmt anbefale den, både i forhold til venskaber, familie, parforhold og alle relationer generelt.

Taknemmelighedsdagbog - Zoey Adrianna

Denne bog er også en af mine yndlings. Ikke fordi jeg selv har lavet den, men fordi den giver mig rigtig meget glæde hver evig eneste dag. Bogen er en slags dagbog, hvor du hver dag kan skrive 3 ting ned som du har været taknemmelig for i løbet af dagen. Den hjælper os til at huske os på alle de ting vi rent faktisk har i vores liv, som vi oftest glemmer at sætte pris på. Så hver aften inden jeg går i seng, skribler jeg 3 ting ned, som har gjort mig glad og taknemmelig. Køb den her

Rigtig god læsning!

Love & Light,
Zoey

Læs næste

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant
Sådan vælger du en dygtig clairvoyant