blog

Reiki healing

Reiki healing

Reiki healing er en japansk healing-praksis, der har været brugt i mere end 100 år til at fremme fysisk, mental og spirituel helbredelse og velvære. Reiki, som betyder "universal livsenergi", involverer en healer, der placerer sine hænder på eller over forskellige dele af kroppen og overfører positiv energi til at fremme helbredelse og afslapning.

Reiki kan hjælpe med at lindre stress, angst og depression, samt lindre smerter og forbedre søvnen. Det kan også hjælpe med at forbedre immunsystemet og øge kroppens naturlige helingsproces.

Hvordan fungerer Reiki?

Reiki fungerer ved at kanalisere den gode universelle livsenergi gennem healerens hænder og ind i modtagerens krop. Healeren placerer sine hænder på eller over forskellige dele af kroppen og lader energien strømme frit igennem.

Nogle mennesker føler en varme eller en følelse af prikken eller strøm gennem deres krop, mens de modtager Reiki-behandling. Andre oplever en følelse af dyb afslapning eller en beroligende effekt på deres sind.

Reiki kan udføres en enkelt gang, som aldrig vil skade. Men flere gange og et forløb anbefales, for at få mest muligt ud af healingen og få hjælp til det som klienten har brug for. Det kan også kombineres med andre behandlinger, såsom massage eller akupunktur for at øge sin effektivitet og forbedre helingsprocessen.

Hvem kan få Reiki?

Reiki er en sikker og ikke-invasiv behandling, der kan gives til alle aldre og sundhedstilstande. Det er også velegnet til mennesker med kroniske sygdomme, såsom fibromyalgi eller kræft, da det kan hjælpe med at lindre smerter og øge den generelle følelse af velvære. Har man ikke mulighed for at komme til en fysisk session, for eksempel hvis man har det fysisk dårligt, ikke kan få lagt hænder på eller er forhindret grundet afstand, er fjernhealing et vidunderligt redskab. Fjernhealing fungerer ligeså godt og er lige så virkningsfuldt, som en helt almindelig session på briksen. 

Hvad er fordelene ved Reiki?

Reiki har en lang række fordele og kan hjælpe med at forbedre den generelle sundhed og velvære.

Nogle af de mest almindelige fordele ved Reiki omfatter:

  • Reduktion af stress, angst og depression
  • Lindring af smerter og forbedring af søvn
  • Forbedring af immunsystemet
  • Øget energi og vitalitet
  • Fjernelse af blokeringer i kroppen og sindet
  • Fremme af spirituel og emotionel vækst

Hvis du er interesseret i Reiki healing, kan du booke tid og læse mere her. Reiki kan hjælpe med at forbedre dit helbred og din livskvalitet, så det er værd at overveje som en del af din helingspraksis.

Læs næste

Salvie og røgelse
Akasha arkivet