akasha

Akasha arkivet

Akasha arkivet

Akasha arkiverne er et begreb, der anvendes inden for spiritualitet og metafysik. Det refererer til en slags universel bibliotek, der indeholder alle sjæle og verdens eksistenser og begivenheder fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Ifølge troen kan enhver sjæl få adgang til Akasha arkiverne ved at tage kontakt med deres højere selv eller ved hjælp af en trænet Akasha arkivlæser. Disse arkivlæsere siges at have evnen til at åbne portene til Akasha arkiverne og give en person adgang til deres livsformål, sjælens rejse og deres tidligere liv.

Nogle af de muligheder, der kan opdages i Akasha arkiverne, inkluderer information om vores tidligere liv, livsformål og opgaver, karma og tidligere beslutninger, der påvirker vores nuværende liv.

Der er forskellige måder at få adgang til Akasha arkiverne, og nogle af disse metoder inkluderer meditation, selvrefleksion, drømme og brug af en uddannet arkivlæser.

For dem, der søger mere dybdegående forståelse af deres liv og sjælens rejse, kan Akasha arkiverne være en meget givende og åbenbaring forløbende. Dette kan hjælpe en person med at opdage deres sande formål og retning og forbedre deres forhold til sig selv og omverdenen.

Det er vigtigt at huske, at adgangen til Akasha arkiverne ikke skal bruges til at manipulere andre eller forsøge at kontrollere ens egen skæbne. Snarere bør det ses som et redskab til at få mere indsigt og forståelse af ens liv og sjælens rejse.

Køb bogen Rejser gennem Akasha-arkivet - Shelley A. Kaehr

Læs næste

Reiki healing
Earthing - og dets fordele