Krystaller til børn

Zoey Adrianna

Krystaller til børn

Børn i alle aldre er naturligt fascinerede af krystaller. Fanget af deres livlige energier, forbløffende skønhed og det utal af former og farver, de kommer i. Krystaller kan være en fantastisk portal for børn til at udforske den spirituelle verden og tilbyde dem et glimt ind i naturens skønhed

Ametyst klynge

Gode begynder krystaller for børn

  • Ametyst: Kendt for sin beroligende lilla farve, kan ametyst hjælpe med at berolige sindet og fremme kreativitet.
  • Rosakvarts: Rosenkvarts blide lyserøde nuance er perfekt til at pleje kærlighed, empati og selvværd.
  • Klar kvarts: En alsidig krystal, klar kvarts er fremragende til at forbedre fokus og fjerne negative energier.
  • Tigerøje: Denne krystal kan inspirere tillid og mod i unge hjerter.
  • Citrin: Lys og farverig citrin er vidunderlig til at fremme glæde og positivitet.
Topasjade krystal armbånd - børn

Sådan kan børn få glæde af krystaller

At hjælpe børn med at forbinde sig med deres krystaller kan være både enkelt og effektivt. Her er nogle børnevenlige metoder:

  • Under puden: For større børn kan det hjælpe at placere en krystal under deres pude for at afstemme sig med krystallens energi, hvilket fremmer rolig søvn.
  • Under sengen: For mindre børn kan det være en sikker måde at holde krystallens beroligende tilstedeværelse tæt på, uden direkte kontakt, ved at placere den under sengen.
  • Krystalsmykker: Opfordre børn til at bære deres krystaller som en del af smykker såsom halskæder, armbånd eller i andre former.

Jeg har sammensat et sødt og fint armbånd til børn med smukke topas-jade krystaller. Dette armbånd er en oplagt mulighed for at invitere dit barn ind i krystallernes fortryllende verden – en rejse fyldt med opdagelse og leg.

Hvis du ønsker et særligt type smykke med dit eget valg af krystaller til dit barn, er dette også muligt. Lukkemekanismen på smykket, vil blive lavet med magnetlås, så det er sikkert for dit barn at bære. Kontakt mig endelig, hvis vi sammen skal lave et smykke der passer præcist til dit barn og dine ønsker.

kontakt@zoeyadrianna.dk
+45 26 11 26 86