Hara Chakra (Svadisthana Chakra)

Zoey Adrianna

Hara Chakra (Svadisthana Chakra)

Hara Chakra, også kendt som Svadisthana, er det andet chakra placeret en håndsbredde under navlen. Det symboliseres af en orange cirkel med seks kronblade, og er essentielt for kreativitet, seksualitet, relationer, fertilitet,nytænkning og nydelse.

Betydning og placering:

Dette chakra fremmer sanselighed og lystfølelse i aspekter som mad, sex, fysisk aktivitet, og kreativitet. Det påvirker også kærlighed, had, og er knyttet til kroppens fordøjelse samt reproduktive funktioner.

Farve og dufte:

Chakraet associeres med en varm orange farve. At integrere orange i din hverdag, gennem tøj, mad, eller dekoration, kan styrke chakraet. Dufte som jasmin, rose, appelsin, kanel og sandeltræ kan også have en positiv indflydelse.

Balance i hara chakraet

Når Hara Chakraet er i balance, vil man opleve en god forbindelse med sine følelser, tillid til andre og et sundt seksuelt forhold. At opholde sig nær vandelementer kan stimulere chakraet.

Taknemmelighed er en effektiv metode til at styrke dit Hara Chakra. Øvelsen med dagligt at notere taknemmelighed i en taknemmelighedsdagbog kan hjælpe med at anerkende og værdsætte de små ting i hverdagen.

Hara chakra er placeret en håndsbredde under navlen. Det symboliseres af en orange cirkel med seks kronblade, og er essentielt for kreativitet, seksualitet, relationer, fertilitet,nytænkning og nydelse.

Krystaller og hara chakra

Krystaller er tæt forbundet med chakrasystemet. Krystaller udsender forskellige typer af energier og kan hjælpe med at balancere chakraerne. Særligt følgende kan være gavnligt for Hara Chakraet:

Lyt til min podcast om de 7 chakra