Tag kontrol over din egen økonomi og fremtid - med Carina Svendsen

Tag kontrol over din egen økonomi og fremtid - med Carina Svendsen
I episode #17 har jeg besøg af Carina Svendsen der ejer virksomheden Kend Dine Penge, hvor hun underviser og rådgiver mennesker i at få et ærligt og kærligt forhold til deres penge, så de kan skabe en ny og bedre version af deres økonomi.  Carina er også vært på podcasten PengeTanken og er forfatter til bogen: 'Money Makeover Mindset - skab et liv med penge nok'.

I dagens episode snakker vi penge, energi og følelser når det kommer til vores økonomi, gæld og de ting vi køber - og vi dykker vi ned i det allervigtigste vi kan gøre, for at få kontrol over vores økonomi og derved også vores fremtid, energi og egen lykke. Carina giver sit #1 råd til det vi bliver nødt til at gøre, hvis vi vil tage kontrol over vores økonomi.

Vi snakker også energi og at penge jo egentlig bare er netop det; energi. Men hvorfor det også er vigtigt at vi får sat noget handling bag vores ønsker og drømme, og netop ikke bare render rundt i drømmeland med skyklapper på.

Dyk med ned i Carinas spændende historie om økonomi, gæld, tab af kontrol og hvordan hun vendte modgang til noget godt, så hun i dag kan hjælpe mennesker med at blive klogere på deres egen økonomi og få skabt overblik og overskud!

Lyt med og bliv klogere på din egen økonomi og på hvordan du får kontrollen over den - nu her og fremover!

Læs næste

Hvorfor dine positive bekræftelser ikke virker
Lær at håndtere overstimulering og sætte sunde grænser