Hvad er Reiki healing?

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel (Rei) energi (Ki).  Reiki healing er en blid, kærlig og samtidig meget kraftfuld form for energi-healing. Reiki kan helbrede mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. 

Japaneren Dr. Mikao Usui har videre givet Reiki i den tradionelle form, og Usui Shiki Ryoho systemet, som jeg er blevet undervist i betyder, at der værnes om dit energisystem. 

I Reiki healing kanalisereres den universelle, healende energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Energien er universel og det betyder, at jeg heller ikke kommer til at dræne mig selv, eller overføre negativ energi fra mig til dig, eller omvendt.

Hvad er Reiki godt for

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande og ubalancer da behandlingen kan mindske stress, afspænde og aktivere kroppens egen evne til healing. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindsker bivirkninger og ubehag, samt er med til at balancere dit energisystem. Det hjælper og udrenser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Det er også med til at udrense og afgifte kroppen for affaldsstoffer og gammel, stagneret energi, samt meget andet. 

Hvordan foregår en Reiki behandling

Er det din første gang til healing hos mig, starter vi med en kort snak om hvorfor du er her. Det kan være fysiske eller psykiske årsager, eller det kan være du bare nyder roen og har lyst til at modtage healings gaver, såsom mere ro, balance og energi. 

Derefter fortsætter sessionen på briksen. Her ligger du med tøj på og evt. et tæppe over dig. Jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne og evt. en lille øjenpude, så du kan blive mere afslappet og nyde behandlingen endnu mere. 

Under behandlingen placerer jeg nænsomt mine hænder forskellige steder på kroppen oven på tæppet. De enkelte positioner af håndspålæggelse holdes som regel i 5 minutter. Jeg healer dog intuitivt, så hvis jeg mærker at du har brug for noget andet eller noget ekstra, tillader jeg mig at ændre i behandlingen for dit bedste. 

Når jeg healer, kan det mærkes i form af en let prikken, varme eller kulde, som kan være så behagelig, at man falder i søvn. Nogle mærker slet ingenting, og dette kan også variere fra gang til gang. Det er ikke af betydning for healingens effekt, om du mærker noget eller ej. Reiki energien går derhen, hvor du har brug for den, med andre ord er det dit eget system som bestemmer, hvad der heales.

Antal behandlinger & forløb

En enkelt healing session kan som regel ikke stå alene – men det vil aldrig skade, at nøjes med at få en enkelt behandling i ny og næ. Dog anbefaler jeg, at du helst skal planlægge at få healing løbende, eller minimum 4 behandlinger i træk, i løbet af så få dage som muligt. Dette hjælper energien med at integrere sig i dit system og hjælpe dig langt bedre. 

Nogle oplever forbedring efter én enkelt healing session, imens andre især oplever en at der skal flere behandlinger til. Det afhænger meget af dit system, og hvad du har brug for hjælp til. Men hvordan du tilrettelægger dit forløb, er helt op til dig. Reiki kan godt stå alene som behandling, men der er ingen tvivl om, at det bestemt støtter op om andre former for behandlinger også. Så at kombinere Reiki healing med andre behandlinger, er du hjerteligt velkommen til. Det afhænger blot af dine egne behov og ønsker. 

Du har også mulighed for at kombinere fysiske healinger med fjernhealinger, hvis du fx. ikke har mulighed for at komme til 4 fysiske sessioner med kort tids mellemrum.

Læs mere om fjernhealing

Forløb - fysisk healing af 4 sessioner: 2500 kr.

Forløb - fjernhealing af 4 sessioner: 2000 kr.

Efter behandlingen

Her er det vigtigt at du drikker ekstra vand resten af dagen, da dit system er igang med at udrense og arbejde. Jeg anbefaler derfor også, at det er bedst ikke at have nogle planer efter en healing, men at du har lidt tid til dig selv og måske ikke skal nå så meget efterfølgende. 

Det er meget forskelligt hvordan det føles efter behandlingen. Nogle oplever træthed, andre fornyet energi. 

book tid