Clairvoyance

Clairvoyance er til dig der:

 • Ønsker større indsigt i dit liv
 • Har brug for hjælp, vejledning og indsigt i forhold til nogle udfordringer eller dilemmaer du står i
 • Ønsker at slippe bekymringer og finde roen i stedet
 • Har svært ved at træffe beslutninger
 • Har brug for et skub i den rette retning

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv.

Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Temaer som mine klienter kommer til mig med, kan blandt andet være:

 • Parforhold
 • Familie/børn
 • Venskaber
 • Relationer generelt
 • Job/uddannelse
 • Økonomi
 • Personlig udvikling
 • Bryde de negative mønstre
 • Kriser og sorg
 • Helbred

Hvordan foregår en clairvoyance hos mig?

Jeg tilbyder skriftlig og telefonisk clairvoyance. Det er perfekt til dig der ikke har mulighed for at tage fri fra arbejde, bor langt væk eller blot har brug for svar hurtigt. 

I den spirituelle vejledning,  får du som klient klar vejledning i form af budskaber og beskeder igennem clairvoyance. Du får også spirituelle og holistiske værktøjer, gennem mine mange års erfaring som spirituel vejleder, meditationslærer og englekortlæser. Det er altså en blanding af clairvoyance, samt mine mere end 10 års erfaring med spirituelle og holistiske værktøjer, der samlet vil give dig de svar du har brug for. Du får forskellig information fra universet om, hvordan du optimerer din situation og får mest muligt ud af livet. Alt dette, så du kan komme godt videre i livet og få løst de problemer du måtte have. 

Telefonisk-clairvoyance

I en telefon-clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, jeg fortæller hvad der sker i dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Både din fortid, nutid og fremtid vil blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling. 

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter  jeg og jeg snakker indtil tiden er gået.

Telefonisk clairvoyance kan bookes til enten 15, 30 eller 60 min.

Ved 15 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 1-2 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved 30 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 2-3 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved 60 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på på 4-6 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det.

Ved booking skal jeg blot vide dit navn og have et vellignende, nyere billede af dig tilsendt. 

Inden du booker tid til en clairvoyance, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her

Pris:

15 min: 600 kr.

30 min: 1000 kr.

60 min: 1500 kr.

Skriftlig clairvoyance

Den skriftlige spirituelle rådgivning, bestiller du nemt via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Du kan vælge at stille nogle få personlige og konkrete spørgsmål som du ønsker svar på, eller du kan lade universet give dig de beskeder og budskaber, som er vigtigt for dig at vide lige nu og fremadrettet. Hvis du stiller spørgsmål så husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort, samt bruge min mange års spirituelle og holistiske erfaring, til at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål.

Ved booking skal jeg blot vide dit navn, have dine personlige spørgsmål hvis du har nogle og et vellignende, nyere billede af dig tilsendt. 

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det. 

Inden du booker din tid, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her

Pris:

1 spørgsmål: 400 kr.

3 spørgsmål: 600 kr.

1 opfølgende spørgsmål: 150 kr.*

*(Dette gælder 5 dage efter du har fået en skriftlig clairvoyance, til hvis du har et opfølgende ekstra spørgsmål, i relation til de spørgsmål du allerede har stillet.)

kontakt

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig endelig

Kundeudtalelser

Zoey Adrianna
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
Zoey Adrianna
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
Zoey er SÅ dygtig, jeg har brugt hende mange gange og hver gang har hun,hjulpet mig utrolig meget 🙏🏼 De varmeste anbefalinger herfra ❤️❤️❤️❤️
Iben A.