Clairvoyance

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv.

Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Temaer som mine klienter kommer til mig med, kan blandt andet være:

  • Parforhold
  • Familie/børn
  • Venskaber
  • Relationer generelt
  • Job/uddannelse
  • Økonomi
  • Personlig udvikling
  • Bryde de negative mønstre
  • Kriser og sorg
  • Helbred

Hvordan foregår en clairvoyance hos mig?

Jeg tilbyder skriftlig og telefonisk clairvoyance. Det er perfekt til dig der ikke har mulighed for at tage fri fra arbejde, bor langt væk eller blot har brug for svar hurtigt. 

Telefonisk-clairvoyance

I en telefon-clairvoyance starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, jeg fortæller hvad der sker i dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Både din fortid, nutid og fremtid vil blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling.

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter clairvoyancen og jeg snakker indtil tiden er gået.

Telefonisk clairvoyance kan bookes til enten 30 eller 60 min.

Ved 30 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 2-3 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved 60 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på på 4-6 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved booking, er det eneste jeg skal vide om dig, dit navn og telefonnummer – jo mindre jeg ved om dig, jo bedre.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt.

Skriftlig clairvoyance

I den skriftlige clairvoyance stiller du mig dine spørgsmål via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Du kan vælge at stille et enkelt spørgsmål, eller samlet købe 3 spørgsmål.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort i samspil, for at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål.

Ved booking skal jeg vide dit navn, samt dine tre personlige spørgsmål. Spørgsmålene skal være personlige, og må ikke indeholde spørgsmål om død eller ulykke.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt.

kontakt

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig endelig

Kundeudtalelser

"Varmeste anbefalinger"

Jeg kan give de varmeste anbefalinger.
Jeg fik svar på min sprøgsmål og fik trukket kort. Zoey ramte spot-on! Jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil vøre god for mig. - Sarah

"Skarpe og brugbare svar"

Jeg fik nogle skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig. - Lena

"Verdensklasse"

Zoey er så sød, empatisk, omsorgsfuld og virkelig dygtig. Bedste anbefaling herfra - Stine