Clairvoyance

Clairvoyance er til dig der:

 • Ønsker større indsigt i dit liv
 • Har brug for hjælp, vejledning og indsigt i forhold til nogle udfordringer eller dilemmaer du står i
 • Ønsker at slippe bekymringer og finde roen i stedet
 • Har svært ved at træffe beslutninger
 • Har brug for et skub i den rette retning

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er et redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv.

Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Temaer som mine klienter kommer til mig med, kan blandt andet være:

 • Parforhold
 • Familie/børn
 • Venskaber
 • Relationer generelt
 • Job/uddannelse
 • Økonomi
 • Personlig udvikling
 • Bryde de negative mønstre
 • Kriser og sorg
 • Helbred

Hvordan foregår en clairvoyance hos mig?

Jeg tilbyder skriftlig og telefonisk clairvoyance. Det er perfekt til dig der ikke har mulighed for at tage fri fra arbejde, bor langt væk eller blot har brug for svar hurtigt. 

I den spirituelle vejledning,  får du som klient klar vejledning i form af budskaber og beskeder igennem clairvoyance. Du får også spirituelle og holistiske værktøjer, gennem mine mange års erfaring som spirituel vejleder, meditationslærer og englekortlæser. Det er altså en blanding af clairvoyance, samt mine mere end 10 års erfaring med spirituelle og holistiske værktøjer, der samlet vil give dig de svar du har brug for. Du får forskellig information fra universet om, hvordan du optimerer din situation og får mest muligt ud af livet. Alt dette, så du kan komme godt videre i livet og få løst de problemer du måtte have. 

Telefonisk-clairvoyance

I en telefon-clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, jeg fortæller hvad der sker i dig lige nu – dine styrker og dine udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Både din fortid, nutid og fremtid vil blive berørt og kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling. 

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter  jeg og jeg snakker indtil tiden er gået.

Telefonisk clairvoyance kan bookes til enten 15, 30 eller 60 min.

Ved 15 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 1-2 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved 30 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på cirka 2-3 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Ved 60 minutters clairvoyance får du rådgivning og du kan få svar på på 4-6 spørgsmål, alt afhængig af omfanget og hvis du har underspørgsmål.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det.

Ved booking skal jeg blot vide dit navn og have et vellignende, nyere billede af dig tilsendt. 

Inden du booker tid til en clairvoyance, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her

Pris:

15 min: 700 kr.

30 min: 1000 kr.

60 min: 1500 kr.

Skriftlig clairvoyance

Den skriftlige spirituelle rådgivning, bestiller du nemt via mail til kontakt@zoeyadrianna.dk

Du kan vælge at stille nogle få personlige og konkrete spørgsmål som du ønsker svar på, eller du kan lade universet give dig de beskeder og budskaber, som er vigtigt for dig at vide lige nu og fremadrettet. Hvis du stiller spørgsmål så husk, at jo mere konkret du er i dit spørgsmål, jo mere konkret et svar får du tilbage.

Jeg stiller ind på dig clairvoyant, mærker din energi og bruger både clairvoyance og engle/orakelkort, samt bruge min mange års spirituelle og holistiske erfaring, til at give dig så bedst muligt svar på dine spørgsmål.

Ved booking skal jeg blot vide dit navn, have dine personlige spørgsmål hvis du har nogle og et vellignende, nyere billede af dig tilsendt. 

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det. 

Inden du booker din tid, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her

Pris:

1 spørgsmål: 400 kr.

3 spørgsmål: 600 kr.

1 opfølgende spørgsmål: 150 kr.*

*(Dette gælder 5 dage efter du har fået en skriftlig clairvoyance, til hvis du har et opfølgende ekstra spørgsmål, i relation til de spørgsmål du allerede har stillet.)


kontakt

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig endelig

Kundeudtalelser

Zoey Adrianna
5.0
Baseret på 34 anmeldelser
Zoey Adrianna
5.0
Baseret på 4 anmeldelser
Zoey Adrianna
5.0
Baseret på 30 anmeldelser
Zoey er SÅ dygtig, jeg har brugt hende mange gange og hver gang har hun,hjulpet mig utrolig meget 🙏🏼 De varmeste anbefalinger herfra ❤️❤️❤️❤️
Iben A.
I al den tid jeg har fulgt med siden har der altid været en behagelig og venlig tone.
Når der var videoopslag så jeg dem altid igen og igen, fordi jeg begyndte at slappe af når jeg hørte dem. Mine tanker myldrede ikke længere.
10 stjerner ud af 10 ⭐️🙏❤️
Heidi H.
Jeg har fået svar på 3 clairvoyante spørgsmål i dag - helt fantastisk ❤️� Det er vildt at se, hvor meget hun rammer plet ���
Selvom det foregik på mail, var hun utrolig nærværende og imødekommende. Jeg er meget tilfreds ���
Anja K. J.
Rolig. Tillidsfuld og giver mig lyst til mere. Har været til et dejlig foredrag med Zoey.
Suzette P.
En hjerte varm og indlevende kvinde der kan give dig svar på det du går og tænker på. Jeg var til en session hos Zoey og har også fået svar på mange spørgsmål som har været en del af mit liv længe. Zoey var god til at formidle englenes og universet kærlige svar på det jeg altid ubevidst har vidst. Kan varmt anbefale Zpiritualized og Zoey. ❤️ 5 ✨ herfra. Mange kærlige hilsner fra Tina Hviid Nielsen 💖 💫 🙏.
Tina Hviid N.
Zoey laver nogle super gode og positive videoer, altid smilende og glade, når hun vender kort føler man de altid er personlige til en ❤️
Zanne A.
Jeg følger med på siden hver dag og tjekker altid, hvilket kort der er vendt på dagen 🌹
Helle Vibeke T.
Ultrasød, nærværende, indlevende og kærlig. Zoey er fantastisk og giver lige præcis de skub, som skal gives for at finde vejen i livet igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trine D.
De mest fantastisk svar jeg fik på mine 3 spørgsmål , som om Zoey kunne læse mig langt ind i mit ❤️, hun ramte så meget rigtigt på mine spørgsmål på både godt og ondt, eller man bare havde brug for et lille skub i den rigtige retning, er ikke i tvivl om hvem jeg
Skal skrive til når jeg har brug for det. Kan mærke hun er der for mig når jeg har bruge for det. 🙏❤️
TAK ZOEY. 🙏🙏
Heidi Skouboe C.
Jeg kan give de varmeste anbefalinger.
Jeg fik svar på mine spørgsmål og fil trukket kort. Zoey ramte spot-on. ❤️ jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil være god for mig.
Sarah R.
Ingen klage her. Er tilfreds �
Petrine M.
Trækning af kort, får en til lige at stoppe op, og så får man lige kigget på ens egne situation, og får så følelsen af det hele nok skal gå�
Jette Palm Marshall N.
Kan kun give Zoey mine bedste anbefalinger, de svar jeg fik på mine spørgsmål, var virkelig spot on og de vejledninger jeg fik skal helt sikkert følges�
Vibeke J.
Jeg må fortælle jeg har prøvet meget og flere dygtige clairvoyanter gennem de sidste 17 år af min personlige udvikling.

Men ingen har ramt så direkte ind i min sjæl og mit liv som det er lige nu.

Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt frem til Zoey, og kan kun anbefale hende så varmt.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre gavn af Zoey hjælp, evner og vejledning.

Tak tak tak � du er en smuk kvinde.
Pia Elisabeth N.
Jeg opdagede " tilfældigvis" en dag Zoey og følte mig nærmest hjemme, med det samme.Jeg skrev til hende med 3 spørgsmål og fik sådan en kærlig energi tilbage, hendes læsning var SÅ præcis! Jeg følte mig virkelig hjulpet og guidede.. Har fået læsninger 3 gange nu, og vil bestemt blive ved med at benytte mig af denne fantastiske mulighed! Hun er en gave til os- der har brug for lidt hjælp til at finde vores vej, her i livet. Jeg sætter også stor pris på, hun anerkender alle slags spørgsmål! Jeg følte mig taget alvorlig og respekteret ❤️ ❤️
Iben Boesgaard A.
Har lige haft kontaktet Zoey det svar hun sender tilbage er så rigtigt, så fyldestgørende og helt igennem rammer det så meget plet. Tusind tak for dit svar ❤️
Sonja A.
Du er en ene �
Antoinette P.
Ramte lige i plet på de spørgsmål jeg stillede dig. Jeg nydt dine svar et par gange og vil garanteret bruge dig igen og anbefaler dig rask væk til mine veninder ❤️
Dorthe Hjort F.
Nyder så meget når der bliver et kort, samt den levende formidling af hvad Zoey tilbyder.
Anette J.
Zoey er sød, varm og hjertelig. Jeg følte mig virkelig tryg og imødekommet med kærlighed. Og så fik jeg nogle rigtig gode svar, som jeg tror er “spot on”. Så de varmeste anbefalinger herfra❤️
Louise Abel T.
Har kun gode anbefalinger herfra. Zoey er super dygtig til det hun laver, og har virkelig hjulpet med hendes tre spørgsmål. Tak for det.
Aleksandra Maria H.
Jeg synes det er en rigtig smart måde at minde sig selv om, ikke være i dårligt humør.
Jesper K.
Jeg syntes det er godt, at du formidler dine budskaber med et positivt afsæt. Ligeledes dine opdateringer, hvor du gør opmærksom på de små mirakler, hvilket slet ikke er nogen dårlig ide
Pia Friis H.
Jeg har altid fået hjælp af denne her fantastiske kvinde, når jeg har følt at jeg har haft allermest brug for det. Og hjælpen har været ovenud perfekt hver gang, og har givet mig en masse ro og styrke! ❤️ så om jeg kan anbefale hende? HELT KLART! Hun er fantastisk! 🕊
Cecilie O.
Er super tilfreds med de svar jeg har modtaget fra Zoey - hun er dygtig, præcis og kan kun anbefale hende <3
Anni C.
Hun får mine varmeste anbefalinger, alle de gange hun har lagt kort for mig, har det været spot - on. Det er så uddybende svar hun kommer med og brugbare råd. Jeg har været yderst tilfreds ❤️
Rikke Ines S.
Zoey er fantastisk❤ hun er super dygtig og kompetent. Er præcis i sine svar og giver god vejledning. Kan kun anbefale Zoey ❤
Anja Gülstorff N.
Zoey, er en éner, som VARMT kan anbefales. Jeg har været til et foredrag ved hende, hvor jeg følte mig så godt tilpas, at jeg følte mig tryg ved at bede om hjælp til belysning af et spørgsmål. DET har jeg ikke fortrudt.
Didde Cecilie D.
Jeg fik nogle super skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig ❤️
Lena P.