clairvoyance

5 tips til at komme i kontakt med universet

5 tips til at komme i kontakt med universet
Her kommer mine 5 essentielle tips til hvordan du kommer i kontakt med universet og får dens hjælp. Uanset om du er nybegynder eller ej, er disse punkter vigtige, hvis du vil lære at komme i bedre kontakt med universet.
 

1 – MEDITATION

Om vi vil det eller ej, så er og bliver meditation af en de vigtigste redskaber til, hvis vi vil komme i bedre kontakt med os selv, øge vores generelle velvære og komme i kontakt med universet.
Ved at meditere, gerne dagligt (Ja, jeg ved godt jeg er irriterende nu), så øger vi vores forbindelse til den åndelige verden. Ved at være i stilhed i noget tid om dagen, hvor du kun har fokus på dig selv og din meditation, skaber du rum og mulighed for at kunne forbinde dig med universet endnu stærkere! Du kan meditere ved bare at fokusere på dit åndedrag, for eksempel ved at trække vejret ind og tælle til 4, holde 2 sekunders pause, og derefter puste ud imens du tæller til 5. Ved at puste ud længere end du trækker vejret ind, skaber du hurtigere ro i din krop.
Du kan også finde en masse spændende guidede videoer på YouTube, eller du kan finde din helt egen måde at gøre det på. Det vigtigste er bare, at du får det prioriteret og gjort!
 

2 – STILHED

Dette punkt går hånd i hånd med meditationen. Vi mennesker er så travle hver dag. Vi har arbejde, skole, børn, familie, sport, hobby og meget mere der skal passes. Vi er ofte klistret til vores computer, tv, Ipad eller mobiltelefon. Så ved at skabe et rum bare til stilhed, dér vil du kunne begynde at mærke, fornemme og høre de budskaber der er til dig. Men hvis der er for meget støj på linjen, så er det klart, at du intet lægger mærke til. Træn dig i bare at være, om det så bare er 5-10 minutter om dagen, så øv dig i at være, uden nogen form for stimuli. Det vil kræve lidt øvelse i starten, men det er essentielt, hvis du vil skabe bedre kontakt med universet og få dens hjælp!
 

3 – INTUITION

Træn dig selv i at bruge din intuition. Vi er alle født med en mavefornemmelse og vi har alle på et eller andet tidspunkt i vores liv, haft en følelse af at noget eksempelvis føltes rigtigt eller forkert, uden at vi reelt set havde belæg for det. Det er vores mavefornemmelse – vores intuition! Øv dig i at lytte til den dagligt. Jo mere du kan øve dig i at lytte til den og til dig selv, jo nemmere vil det blive for dig fremadrettet. Begynd i det små. Lyt og mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. Hvis nogen eksempelvis spørger dig om du vil ses til en kaffe næste uge, men du mærker at du ikke har lyst, men du føler at du bør sige ja, så lyt til dig selv og din intuition. Hvis du ikke ved hvordan du skal sige nej, så sig at du vender tilbage når du har kigget i din kalender.
Så træn dig i at lytte til din mavefornemmelse – du er blevet født med den af en årsag!
 

4 – BEKRÆFT

Bekræft til universet, at du er klar til at modtage beskeder, budskaber og vejledning! Når du bruger bekræftelser, kommer du i det rette mindset, og faktum er, at du tiltrækker det du tænker på. Så øv dig i at bruge bekræftelser. Du kan eksempelvis sige: ”Univers, tak fordi du viser mig svaret jeg har brug for.” eller ”Univers, tak fordi du lader mig mærke svaret jeg har brug for.”
Jo mere du bekræfter overfor dig selv og universet at du er klar til at modtage hjælp, jo hurtigere vil du få den og jo hurtigere vil du lægge mærke til den, gang på gang.
 

5 – TRO

Et gammelt ordsprog siger, at tro kan flytte bjerge. Den påstand er jeg helt klart med på!
Jo mere vi tror på noget, jo større sandsynlighed er der for at det sker i vores liv. Tro på, at du sagtens selv kan åbne dig op til universet og få dens hjælp og tro på, at du sagtens kan finde ud af at meditere (Giv det lige en chance! Ikke noget med at give op efter de første par gange). Tro på, at du sagtens kan bruge din intuition til at guide dig i livet. Jo mere du tror på det og jo mere villig du er til at se hjælpen og acceptere den, jo mere hjælp og støtte vil du få.
Du kan lytte til min podcast, hvor jeg i dette afsnit fortæller om, hvordan vi alle kan brugte vores intuition. Lyt med her
 
Love & Light,
Zoey

Læs næste

Træk et englekort
Citater om taknemmelighed