nyheder

Nyhed på webshoppen: Engle- og orakelkort

Nyhed på webshoppen: Engle- og orakelkort

Hvad er englekort?

Englekort minder meget om principperne bag tarotkort, men selve motiverne, budskaberne og den måde de er opbygget, er lidt anderledes. Der findes et hav af forskellige sæt, med forskellige billeder, design og temaer.

Podcast: Helhed

Podcast: Helhed

Min nye podcast Helhed er nu i luften! Har du lyttet med? 

Helhed er en spirituel podcast, der sætter fokus på krop, sind og sjæl og hvor vi dykker ned den spirituelle verden, for at blive klogere på alt det der ikke helt kan måles og vejes.

Reiki healing - et vidunderligt redskab

Reiki healing - et vidunderligt redskab

Har du hørt om Reiki eller måske prøvet det? Så er du blandt mange millioner af andre mennesker verden over. Healing er et vidunderligt redskab til at skabe balance og helhed i krop og sind, og noget som kan støtter dig i din udvikling og den proces du er i. 

Taknemmelighedsbog

Taknemmelighedsbog

Taknemmelighed er tilgængeligt for alle - det er lige foran næsen på os, men alt for ofte glemmer vi det eller bagatelliserer det fordi vi tror, at det ikke har den store effekt eller nytte... men alt dette kunne ikke være længere fra sandheden. 

Helbred dit liv

Helbred dit liv

...en bog af en af fantastisk og inspirerende person.

Og ikke bare en bog.. bogen. Der er ingen tvivl om, at Helbred dit liv er den bog jeg har anbefalet allermest i alle de 14-15 år jeg snart har kendt til den. Det er min bibel… En bibel i selvkærlighed, forståelse af krop og sind og en meget fin og kærlig guide til, hvordan vi lærer at elske os selv lidt mere, så livet glider lidt nemmere og bedre! 

Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet?

Der er mange forskellige forklaringer og meninger om hvad spiritualitet egentligt er… For mig handler spiritualitet om, at forbinde sig selv med den åndelige del af livet, det som vi ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje eller føle med vores hænder. Men også det som vi kan føle og mærke, og se med vores indre blik. For mig handler det også om at bruge den intuition som vi alle er født med, som vores guide igennem livet.

Meditation

Meditation

Kender du alle fordelene ved meditation? Sikkert ikke… jeg kender heller ikke dem alle. Men jeg ved fra mig selv, at meditation giver mig en indre og ydre ro, klarhed, fokus og en følelse af, at livet for en stund lige går i et lidt mere stille og roligt tempo… Noget som kan være rigtigt rart at mærke i en hektisk hverdag. Udover det, er det også et redskab der er nødvendigt at gøre brug af, hvis vi vil i kontakt med universet og alt hvad det har at tilbyde.

Rens ud i energien

Rens ud i energien

Hvid salvie, røgelse og palo santo

Noget af det jeg elsker allermest der er, at få renset ud i energien - det kan både være i hjemmet, men også i mig selv. En af måderne man kan gøre det på, det er ved at bruge tørret hvid salvie, røgelse og palo santo.