Taknemmelighed

Vidste du, at en ægte følelse af taknemmelighed har en positiv effekt på din hjerterytme og påvirker, at hele din krop og dit system begynder at slappe af? Det betyder simpelthen, at vi mennesker føler mere ro og indre harmoni, og det påvirker vores energiniveau positivt og gør, at vi nemmere kan lytte til vores intuition og vores indre vejledning.

Taknemmelighed er noget for dig, hvis du:

  • Ønsker at opnå mere glæde i dit liv
  • Ønsker at finde ro og tilfredshed med alt omkring dig
  • Ønsker at tiltrække gode ind i dit liv
  • Ønsker at styrke både krop, sind og ånd
  • Ønsker at komme af med din uro og stress

Hvordan bruges taknemmelighed?

Der er mange måder at bruge taknemmelighed i hverdagen. Én måde er at tænke taknemmelige tanker, og øve sig i at skifte de negative eller begrænsende tanker ud, med nogle mere positive og opløftende. 

En anden god og effektiv måde er, at skrive ned. Når vi sætter pen til papir, ser vi sort på hvidt hvor meget vi reelt set har at være taknemmelige for. Derfor er det et stærkt og effektivt redskab at notere det ned, i stedet for at nøjes med at tænke på det. 

Hvordan kommer jeg i gang? 

Vi mennesker har mellem 60.000 til 80.000 tanker hver dag, og det er naturligvis umuligt at holde styr på dem alle. Et sted hvor du med fordel kan starte er, at når du tænker en negativ tanke, at stoppe op og udskifte den med en positiv tanke.

Mange mennesker har hårde og begrænsende tanker om dem selv, og det er her hvor taknemmelighed kan gå ind og hjælpe.

Så et sted jeg altid anbefaler at starte, er med de negative tanker der popper op. Det kan fx være, at du tænker noget negativt om dig selv, den måde du er på eller hvordan du ser ud. Så øv dig i, at hver gang der kommer negative tanker om dig selv, at stoppe op, og erstatte de negative ord med nogle positive i stedet.

Taknemmeligheds-dagbog og foredrag

Kunne du tænke dig at lære mere? Og kunne du tænke dig at få din egen personlige taknemmeligheds-dagbog, hvor du dagligt kan skrive 3 ting ned som du har været taknemmelig for? Eller måske du vil lytte til mit foredrag og få 10 tips til taknemmelighed?

FOREDRAG:

10 konkrete og brugbare tips til, at bruge taknemmelighed i din hverdag så du kan få mere glæde, ro og harmoni ind i dit liv. 

Varighed: 54 min.

Pris: 99 kr. 

Kan bestilles her

TAKNEMMELIGHEDS-DAGBOG:

Pris for 1 stk: 199 kr.

Kan bestilles her

kontakt

Har du nogle spørgsmål? Kontakt mig endelig

Kundeudtalelser

"Varm og nærværende"

5 stjerner herfra. Spot On. Varm og nærværende menneske, selv igennem Zoeys mails.. kan varmt anbefales herfra. ❤️❤️ - Annamaria

"Tak Zoey!"

De mest fantastisk svar jeg fik på mine 3 spørgsmål , som om Zoey kunne læse mig langt ind i mit ❤️, hun ramte så meget rigtigt på mine spørgsmål på både godt og ondt, eller man bare havde brug for et lille skub i den rigtige retning, er ikke i tvivl om hvem jeg skal skrive til når jeg har brug for det. Kan mærke hun er der for mig når jeg har bruge for det. 🙏❤️
TAK ZOEY. 🙏🙏 - Heidi

"Zoey er en ener!"

Zoey, er en éner, som VARMT kan anbefales. Jeg har været til et foredrag ved hende, hvor jeg følte mig så godt tilpas, at jeg følte mig tryg ved at bede om hjælp til belysning af et spørgsmål. DET har jeg ikke fortrudt - Didde