Hvad er Clairvoyance?

Vil du have svar på dine spørgsmål, råd, vejledning eller måske blot indre ro og klarhed over dine styrker, udfordringer og din videre vej frem? Så er clairvoyance noget for dig!

Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsynklarfølelse og klarhørelse.

En clairvoyant er derfor i besiddelse af flere evner: En klarfølelse (en stærk udviklet spirituel og sanselig følelse som bliver mærket på egen krop)En klarhørelse (kommunikation som bliver formidlet fra den clairvoyante til personen)Et klarsyn (en spirituel evne til at se og beskrive processerne som budskabet handler om)

Hvad kan jeg bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan bruges til flere forskellige ting. Nogle klienter bruger clairvoyance til at få konkrete og klare svar på nogle personlige spørgsmål, som de har brug for svar på. Andre benytter clairvoyance til at få noget hjælp til udfordringer de selv har svært ved at løse. Som oftest er svaret lige foran næsen på os, men det er ikke altid at vi mennesker selv ser klart, når det kommer til os selv. Derfor kan clairvoyanten se klart for klienten og give de svar, redskaber og løsninger på de udfordringer der er brug for.

Nogle gange har vi mennesker også en idé om, hvad udfordringen eller problematikken er, men den åndelige verden har et andet syn på tingene og kan derfor guide os med information, vi slet ikke vidste vi havde brug for. 

Med clairvoyance får du derfor råd og indsigt i temaer som f.eks: 

• Følelsesmæssige udfordringer
• Personlig udvikling
• Din fremtid
• Svar på dine spørgsmål

Clairvoyance er en meget fin måde at få hjælp fra den åndelige verden på. Den åndelige eller spirituelle verden, ser os mennesker på en anden måde, end vi ser os selv – med mere kærlige og forstående øjne og har et helikopter-overblik over vores situation, som vi selv mangler. Så nogle gange er det svært for os mennesker, at se meningen med bestemte situationer, men det kan universet hjælpe os med at få klarhed over.

Clairvoyance er til dig der:

• Ønsker svar på dine spørgsmål
• Ønsker afklaring
• Ønsker større indsigt i dig selv og dit liv
• Har brug for indre ro
• Har brug for hjælp, vejledning og indsigt i forhold til nogle udfordringer eller dilemmaer du står i
• Ønsker at slippe bekymringer og finde roen i stedet
• Har svært ved at træffe beslutninger
• Har brug for et skub i den rette retning
• Ønsker at vide hvilke beskeder der er fra den åndelige verden

Hvad gør en clairvoyant?

En clairvoyant fungerer som en form for talerør mellem den åndelig verden og dig. Så de beskeder, budskaber og redskaber der måtte være til dig, det videregiver clairvoyanten til dig. Universet har altid en masse fine budskaber og redskaber til os, som ofte er uden for vores egen sansers rækkevidde. Derfor kan det være godt, at få hjælp af en clairvoyant som kan videregive det som vil være godt for dig at vide. 

Clairvoyante bruger dog ikke kun dette klarsyn, som clairvoyance egentlig betyder. Vi bruger også vores klarhørelse og klarfølelse. Så ofte er det en blanding af at vi ser, hører og føler de beskeder der kan komme igennem os. Alt i alt, bruges disse evner til at hjælpe andre mennesker til at leve det bedste, mest harmoniske og kærlige liv. Og det er netop det der er min mission, at løfte andre mennesker op og hjælpe dem med at leve det bedste liv de kan leve!

Temaer som mine klienter kommer til mig med, kan blandt andet være:

• Parforhold
• Familie/børnVenskaber
• Relationer generelt
• Job/uddannelse
• Økonomi
• Personlig udvikling
• Spiritualitet
• Bryde de negative mønstre
• Kriser og sorg
• Helbred

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har flere spørgsmål om clairvoyance eller har brug for flere oplysninger. Jeg kan kontaktes pr. mail via kontakt@zoeyadrianna.dk eller telefonisk på +4526112686Du kan med fordel også booke en gratis introsamtale på 10 minutter.

Forskellen på fysisk, telefonisk og skriftlig clairvoyance

Der er ikke forskel på kvaliteten af de beskeder og svar du får, uanset om du vælger en clairvoyance ansigt til ansigt, telefonisk eller skriftlig, da jeg som clairvoyant stiller ind på din energi, er det underordnet hvor vi begge befinder os. Nogle foretrækker blot at få det på skrift, andre at tale i telefon og nogen vil helst sidde ansigt til ansigt. Nogle kan godt lide at have muligheden for at læse beskederne igen og igen, imens andre har brug for at høre min stemme og mig sige det. Det gode ved telefonisk eller clairvoyance ansigt til ansigt er også, at hvis der er noget man har brug for at spørge mere ind til, eller der kommer noget andet op i løbet af clairvoyance som man har brug for at spørge ind til, så er det en mulighed. 

Men uanset hvilken form man vælger, den skriftelige, telefoniske eller ansigt til ansigt, så får man de svar og værktøjer som man nu har brug for. Udover det, er fjern-clairvoyance (hvor man ikke er i samme rum), ligeså godt og powerfuldt, som hvis man sad overfor hinanden. Det er det smukke ved clairvoyance, at man ikke behøver at være i samme rum for at modtage de beskeder der er. For nogle kan det endda være en fordel, da man ikke er fokuseret på den andens ansigtsudtryk og lignende, men at fokus er ethundrede procent på selve budskaberne og den energi der er.. 

Clairvoyance giver dig indre ro

Clairvoyance er også en smuk og kærlig måde at få indre ro på. Den åndelige verden kender dig bedre og ser ofte sider som vi mennesker ikke selv er bevidst om. Og clairvoyance er med til at skabe en mere harmonisk nutid og fremtid, da vi i stedet kan blive klar over hvor og hvorfor vi måske handler uhensigtsmæssigt og hvad vi i stedet burde gøre eller fokusere på. Så den åndelige verden kan klart og tydeligt se os menneskers styrker og potentialer, samt se de udfordringer som begrænser os, og i stedet vise os vej, så vi kan slippe de blokeringer og komme forbi de forhindringer der måtte være. Så på den måde, er det med til at skabe mere indre ro, gøre at vi kommer fri af vores blokeringer, så vi i stedet kan leve et roligt, harmonisk liv med mere glæde. 

Book din tid her

Du er også velkommen til at ringe på +4526112686 eller skriv en mail til mig på kontakt@zoeyadrianna.dk, hvis du har brug for flere oplysninger eller vil høre om jeg kan hjælpe netop dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Book tid