Om Zoey adrianna

Mit navn er Zoey Adrianna og jeg arbejder som clairvoyant, englekortlæser, mentor og foredragsholder. Jeg har siden 2008 beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling. Jeg har altid haft en stærk mavefornemmelse og en stor intuitiv forståelse for, hvordan andre mennesker har det og hvad de selv kan gøre for at få det bedre.

For lidt over 10 år siden, blev jeg lige så stille klar over, at jeg havde nogle evner, som jeg måtte forstå hvad var og derefter udvikle dem. Jeg er siden hen uddannet og certificeret clairvoyantvejleder og englekortlæser og jeg har trænet og uddannet mig i forskellige spirituelle discipliner, herunder; meditation, mindfulness, samt formidling, etik og kommunikation, hos bl.a. Doreen Virtue, Tove Kofoed, Henning Daverne m.f.

Udover at have egne klienter til clairvoyance, englekortlæsninger og mentor-forløb, holder jeg foredrag og workshops om den åndelige verden.

Alt i alt, beskæftiger jeg mig med menneskelig udvikling, på et spirituelt plan. 

Skal jeg også hjælpe dig?

Kundeudtalelser

"Varmeste anbefalinger"

Jeg kan give de varmeste anbefalinger.
Jeg fik svar på min sprøgsmål og fik trukket kort. Zoey ramte spot-on! Jeg fik en masse vejledning i forhold til hvilken vej vil vøre god for mig. - Sarah

"Skarpe og brugbare svar"

Jeg fik nogle skarpe og brugbare svar på den situation jeg stod i - jeg kan kun anbefale andre at benytte dig. - Lena

"Verdensklasse"

Zoey er så sød, empatisk, omsorgsfuld og virkelig dygtig. Bedste anbefaling herfra - Stine