Løft din energi i denne krisetid

Keder du dig under Corona-krisen og ved du ikke hvad du skal få tiden til at gå med, eller hvordan du kan højne din energi, så det hele ikke føles så tungt?

Den gode nyhed er, at du faktisk ikke behøver ikke at gøre det helt store for at ændre din energi! Faktisk skal der ikke så meget til at løfte energien og humøret.

Jeg har derfor samlet mine yndlingstips til hvad du selv kan gøre for at skabe lidt ekstra balance, glæde og højnet energi (og humør) nu og fremadrettet!

Kom ud i naturen – Naturen healer, giver energi og er fyldt med en masse prana (livsenergi). Så ikke nok med at du får rørt dig lidt, får sollys og frisk luft, så tilføjer du helt automatisk din krop en masse prana. Prana er med til, at vores krop, sind og ånd er i balance. Så prøv om du kan komme udenfor og røre dig i minimum 30 minimum.

Mediter – Jeg kommer altid til at anbefale dette, da det er det nemmeste og bedste redskab til at ‘nulstille’ os selv og løfte energien. Hvis du er ny til meditation, så find en guidet meditation på nettet og tag høretelefoner på. Sæt dig et sted du ved du ikke vil blive forstyrret og nyd at blive guidet.

Læs en bog god eller lyt til en lydbog – Også selvom du måske ikke lige gider, så prøv om du kan læse eller lytte til et enkelt kapitel om dagen. Inden du får set dig om, har du læst en spændende bog. Du kan med fordel vælge en bog der handler om et emne du interesserer dig for og hvor du kan lære noget nyt.

Træk et englekort hver dag – Start din dag ud med at spørge hvad der er vigtigt at du ved i dag og træk så et englekort. Lad dette kort og dets budskab være dit mantra eller mål for den pågældende dag.

Bekræftelser – I disse dage er det især vigtigt at vi har fokus på det som fylder os op med kærlighed og glæde. Find et stykke A4 papir, en blok eller en notesbog hvor du kan skrive det ned som du er taknemmelig for eller noget andet som du ved vil løfte din energi. Du behøver ikke at bruge lang tid på det. Bare en smule tid hver dag, vil gøre en forskel for dig og dit humør!

Rigtig god fornøjelse! Mangler du inspiration til bøger eller lignende, så se mere på www.shop.zoeyadrianna.dk

blog, tak, taknemmelighed