Har du brug for svar, rådgivning eller hjælp til at finde din vej?

I denne 55 minutters clairvoyance, starter jeg med at stille ind på dig clairvoyant og mærke din energi, hvor jeg fortæller hvad der sker i dig og omkring dig lige nu. Jeg fortæller om dine styrker og eventuelle udfordringer m.m., samt hvad du har brug for at vide, inklusiv redskaber til at komme videre i livet på bedst mulig vis. Jeg kigger desuden ud i den nærmeste fremtid og efterfølgende besvarer jeg naturligvis de personlige spørgsmål du måtte have brug for svar på. 

Både din fortid, nutid og fremtid kan blive berørt og clairvoyance kan være med til at gøre dig opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, så du kan ændre dem der ikke længere gør noget godt for dig. Du vil modtage forskellige former for redskaber, råd og vejledning, der er med til at støtte dig fremadrettet i din personlige udvikling. 

Efterfølgende er der sat tid af til dine spørgsmål. Har du ingen spørgsmål, fortsætter jeg og snakker videre indtil tiden er gået.

Medbring gerne:
Du er velkommen til at medbringe din telefon så du kan optage sessionen. Nogle kan også godt lide at medbringe pen og papir, så der kan noteres undervejs.

Praktisk information:
Vores session foregår på mit kontor på min bopæl på Amager Strandvej. Der er gratis parkering på Amager Strandvej og Krimsvej. Øresund Metro er 2-3 minutters gang væk.

Inden du booker tid til en clairvoyance, så læs gerne de ofte stillede spørgsmål her. Du kan booke tid via kontakt@zoeyadrianna.dk eller via "book her" nedenunder.

Jeg overholder desuden det etiske regelsæt og jeg har naturligvis tavshedspligt. Jeg fortæller ikke noget om død eller ulykke, ligesom jeg heller ikke stiller clairvoyant ind på folk der ikke har bedt om det.

Efter en fysisk clairvoyance:

Har du været til en clairvoyance hos mig, og er der dukket et eller flere spørgsmål op efterfølgende, kan du booke 15 eller 30 minutters telefonisk clairvoyance til en opfølgende session.

Denne form for session, skal bookes senest indenfor 2 måneder efter din fysiske clairvoyance.

Er der noget du efter en session ikke forstår, skal jeg naturligvis nok hjælpe uden beregning.

Book her