Om Zoey

Mit navn er Zoey Adrianna, jeg er 34 år og jeg arbejder som spirituel vejleder. Jeg er uddannet clairvoyant, healer, englekortlæser og mentor. Jeg har siden 2008 beskæftiget mig med personlig og spirituel udvikling. Jeg har altid haft en stærk mavefornemmelse og en stor intuitiv forståelse for, hvordan andre mennesker har det og hvad de selv kan gøre for at få det bedre.

For lidt over 12 år siden, blev jeg lige så stille klar over, at jeg havde nogle evner, som jeg måtte forstå hvad var og derefter udvikle dem. Jeg er siden hen uddannet og certificeret clairvoyantvejleder og englekortlæser og jeg har trænet og uddannet mig i forskellige spirituelle discipliner, herunder; meditation, mindfulness, samt formidling, etik og kommunikation, hos bl.a. Doreen Virtue, Tove Kofoed, Henning Daverne, Myanne Luxn m.f.

Udover at have klienter til clairvoyance, englekortlæsninger, healing og forløb, holder jeg foredrag og workshops, og skriver bøger om den åndelige verden.

Alt i alt, beskæftiger jeg mig med menneskelig udvikling, på et spirituelt plan. Ring eller skriv endelig for en uforpligtende snak, hvis du føler jeg muligvis kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Love & Light,

Zoey Adrianna

Følg med på Instagram