nyheder

Helbred dit liv

Helbred dit liv

...en bog af en af fantastisk og inspirerende person.

Og ikke bare en bog.. bogen. Der er ingen tvivl om, at Helbred dit liv er den bog jeg har anbefalet allermest i alle de 14-15 år jeg snart har kendt til den. Det er min bibel… En bibel i selvkærlighed, forståelse af krop og sind og en meget fin og kærlig guide til, hvordan vi lærer at elske os selv lidt mere, så livet glider lidt nemmere og bedre! 

Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet?

Der er mange forskellige forklaringer og meninger om hvad spiritualitet egentligt er… For mig handler spiritualitet om, at forbinde sig selv med den åndelige del af livet, det som vi ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje eller føle med vores hænder. Men også det som vi kan føle og mærke, og se med vores indre blik. For mig handler det også om at bruge den intuition som vi alle er født med, som vores guide igennem livet.

Meditation

Meditation

Kender du alle fordelene ved meditation? Sikkert ikke… jeg kender heller ikke dem alle. Men jeg ved fra mig selv, at meditation giver mig en indre og ydre ro, klarhed, fokus og en følelse af, at livet for en stund lige går i et lidt mere stille og roligt tempo… Noget som kan være rigtigt rart at mærke i en hektisk hverdag. Udover det, er det også et redskab der er nødvendigt at gøre brug af, hvis vi vil i kontakt med universet og alt hvad det har at tilbyde.

Rens ud i energien

Rens ud i energien

Hvid salvie

Noget af det jeg elsker allermest der er, at få renset ud i energien - det kan både være i hjemmet, men også i mig selv. En af måderne man kan gøre det på, det er ved at bruge tørret hvid salvie. 

Hvid salvie er blevet brugt i århundreder i spirituelle ceremonier og bruges stadig den dag i dag. Det er en af de mest brugte urter og jeg kan varmt anbefale at købe sådan et lille bundt, hvis du ikke allerede har et derhjemme. 

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

For lidt tid siden var jeg så heldig at være med i skønne og kærlige Cathrin Jensens podcast 'Hverdags magi'

Cathrin og jeg mødtes på mit kontor, hvor vi havde en interessant og ærlig snak om spiritualitet, intuition og ikke mindst min egen spirituelle rejse, som blandt andet omhandler at turde at stå ved mig selv, mit fag som clairvoyant og det jeg tror på - hvilket altid ikke har været lige til eller lige nemt. 

Så hvis du er lidt nysgerrig på at vide mere om intuition, hvad clairvoyance egentlig er og kunne du tænke dig at få nogle tips til hvordan du kan stå stærkere i dig selv, så er denne podcast lige noget for dig! 

Taknemmelighed

Taknemmelighed

Hvis du er en af dem der ser taknemmelighed som lidt af hippie kliché ord, så kan jeg egentlig godt forstå dig. Hvor ofte har vi ikke selv fået at vide – i en situation der var svær for os – at vi burde prøve at se det fra den positive side. Noget som bestemt ikke altid falder os mennesker nemt. Nej for oftest, så har vi tendens til at fokusere på det der ikke går godt, det vi ønsker var anderledes, det som vi er utilfredse med osv.

Min vandretur på Caminoen

Min vandretur på Caminoen

"Et forsvundet visakort, madforgiftning og stærke smerter var prøvelser, der ventede Zoey Adrianna, da hun gik den legendariske pilgrimsrute El Camino. Men undervejs mødte hun også skønheden i livet, som åbenbarede sig i form af hjælpsomme fremmede og glæden ved nuet." 

Sådan indleder Alt for Damerne deres artikel om min vandring på Caminoen. Jeg husker min tur med stor glæde, også selvom det bestemt også var en stor prøvelse.

Jeg har altid drømt meget...

Jeg har altid drømt meget...

Interview med magasinet Costume


"Jeg har altid drømt meget, som blev til virkelighed"
For rigtig mange er clairvoyance måske et lidt flyvsk begreb. Men i virkeligheden er det et praktisk og konstruktivt hjælpeværktøj, når livet slår en kolbøtte, eller når du har svært ved at træffe beslutninger.