nyheder

Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet?

Der er mange forskellige forklaringer og meninger om hvad spiritualitet egentligt er… For mig handler spiritualitet om, at forbinde sig selv med den åndelige del af livet, det som vi ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje eller føle med vores hænder. Men også det som vi kan føle og mærke, og se med vores indre blik. For mig handler det også om at bruge den intuition som vi alle er født med, som vores guide igennem livet.

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

Podcast: Stå ved dig selv og din spiritualitet

For lidt tid siden var jeg så heldig at være med i skønne og kærlige Cathrin Jensens podcast 'Hverdags magi'

Cathrin og jeg mødtes på mit kontor, hvor vi havde en interessant og ærlig snak om spiritualitet, intuition og ikke mindst min egen spirituelle rejse, som blandt andet omhandler at turde at stå ved mig selv, mit fag som clairvoyant og det jeg tror på - hvilket altid ikke har været lige til eller lige nemt. 

Så hvis du er lidt nysgerrig på at vide mere om intuition, hvad clairvoyance egentlig er og kunne du tænke dig at få nogle tips til hvordan du kan stå stærkere i dig selv, så er denne podcast lige noget for dig! 

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant

Når du skal vælge en clairvoyant, så er der nogle ting der er vigtigt at have gjort sig klart inden, da ikke alle clairvoyante arbejder ens eller er lige dygtige til det hele.

Der findes mange dygtige clairvoyante, men vi er også mange forskellige slags clairvoyante med hver vores fokus og spidskompetencer. Så inde du vælger en clairvoyant, er det vigtigt at have gjort dig tanker om hvad det er du reelt søger.

Jeg har altid drømt meget...

Jeg har altid drømt meget...

Interview med magasinet Costume


"Jeg har altid drømt meget, som blev til virkelighed"
For rigtig mange er clairvoyance måske et lidt flyvsk begreb. Men i virkeligheden er det et praktisk og konstruktivt hjælpeværktøj, når livet slår en kolbøtte, eller når du har svært ved at træffe beslutninger.